Çok mu belli oluyorsen ne kadar.kıskanç bi insansın böyle yaa
![]()

Bıyık bırakmayı düşünüyorum nasıl olur acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok mu belli oluyorsen ne kadar.kıskanç bi insansın böyle yaa
![]()
EvetÇok mu belli oluyor
Bıyık bırakmayı düşünüyorum nasıl olur acaba![]()
Kocam beni kapıya koymasınEvet
Nevos bence sana top sakal çok yakışırkocan tekrar tekrar aşık olur sana,kızların gurur duyar böyle bir anamız var diyeee
![]()
Kendi kaybeder nevos,seni istemeyeni sen hiç istemeKocam beni kapıya koymasınEmin misin aşık olacağından
Kızlar gurur duyarlar haklısın![]()
Kendi kaybeder nevos,seni istemeyeni sen hiç isteme
Sen beni dinle bak,pişman olmiyceksin![]()
CanımBizde seni özledik efserimmm güzel gözlü hemsoooommm benimmm![]()
Efser'cim ,Harbi yarışmaya katılmak için can atıyor ama sen yoksun diye katılmak istemedi
Yok sonra bana çok kızıyor camdan atar o beni,Efser'cim ,Harbi yarışmaya katılmak için can atıyor ama sen yoksun diye katılmak istemedi
Sen ilgilenirsin diye düşünüyorum![]()
Tehdit mi ediyor seniYok sonra bana çok kızıyor camdan atar o beni,karışmıyorum hem
![]()
evet , evde camın önüne çıkamaz oldumTehdit mi ediyor seniTamam sağlığın daha önemli
![]()
Taşlar diye korkuyorsun değil mievet , evde camın önüne çıkamaz oldumne pişirmek istiyor?
![]()
Ben bıyık bıraktım,kocamın aşkı arttı yani. Sendesakal birak gör nasıl olcakİstemem tabiki
Hem sakal bırakırsam sözüm daha çok geçer
Önce sende mi denesek![]()
Efserimmm
Efser'cim ,Harbi yarışmaya katılmak için can atıyor ama sen yoksun diye katılmak istemedi
Sen ilgilenirsin diye düşünüyorum![]()
Bak bunu iyi bildinTaşlar diye korkuyorsun değil miSeni yada beni pişirebilir
![]()
Biz hangi dünyanın mutfakğı oluyoruzTaşlar diye korkuyorsun değil miSeni yada beni pişirebilir
![]()
EfendimMeryeemmmm![]()
Ben bıyık bıraktım,kocamın aşkı arttı yani. Sendesakal birak gör nasıl olcak
Efserimmm
Eki Görüntüle 1535491
Naber canmmEfendim
Oyle oldu biraz
Ayyy sizin fanteziler tavan yapmış![]()