- 20 Mart 2008
- 142.007
- 214.055
- 1.423
- 60
Gelmez bir daha umarım![]()
Gelmesin ya her yazılan gelecekse yandım yani,bundan sonra belli olur zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelmez bir daha umarım![]()
Pinko sen neden hemen yumuşuyorsunHarbi harbii
Bugün meden konuşmadık ya, özledim ben seni![]()
Efser'in albüme gidip yorum yazayım bakalım gelecek miGelmesin ya her yazılan gelecekse yandım yani,bundan sonra belli olur zaten
Allah Razı olsunBenden destek bekliyormuş PinkomBiraz destek oldum döküldü
Ama ben seni korudum![]()
Efser'in albüme gidip yorum yazayım bakalım gelecek mi![]()
Ne yapalım nevoş, onu da Rabbim böyle yaratmış, kabullencez mecburrPinko sen neden hemen yumuşuyorsunNeler söyledi görmüyor musun
![]()
Hiç şaşırmadım uyuduğuna.Iyiyim çok şükür adracım toparladım. Uyuyakalmıştım, biraz önce uyandım, sabaha kadar nöbet artık
Sen nasılsın?![]()
Evet küstümAllah Razı olsun
Küsmüşsün sende bana![]()
İyi birşey mi söyledin kötü müNe yapalım nevoş, onu da Rabbim böyle yaratmış, kabullencez mecburr![]()
Geliyor söylim.Efser'in albüme gidip yorum yazayım bakalım gelecek mi![]()
Adımı uykucu diye çıkarcanHiç şaşırmadım uyuduğuna.İyi olmana sevindim canım.
Dünkü kuaför maceramı saymazsak iyi sayılırım.
Saç boyattım beceremedi beceriksiz.
![]()
Yazdım AblacımEvet ya iyi olur
Hanım Abla takibi bırakmış belki gelmezGeliyor söylim.![]()
Çünkü sen beni sevmiyosunn artik eskisi gibi,sıkıldın bendenHarbi harbii
Bugün meden konuşmadık ya, özledim ben seni![]()
Nevos sen beni tehdit mi ediyonTamam susuyorumAma hal ve hareketlerine dikkat et herşeyi ortaya dökebilirim
![]()
Geliyor söylim.![]()
Yazdım Ablacım
Hanım Abla takibi bırakmış belki gelmezBirde bildirim değilde e-mail geliyormuş o gelmesin istiyor.
![]()
Senden çok sıkılmış bana söylediÇünkü sen beni sevmiyosunn artik eskisi gibi,sıkıldın benden
Nevos sen beni tehdit mi ediyon![]()
Bende bilmiyorum ki :) Olduğu gibi kabulleneyim dedim bu çıktıİyi birşey mi söyledin kötü müDün gece beni çok güldürdü sağolsun Allah'ta onu güldürsün
![]()
Nevoş ben bırakmıştım takibi gelmemiş bana bildirim.Yazdım Ablacım
Hanım Abla takibi bırakmış belki gelmezBirde bildirim değilde e-mail geliyormuş o gelmesin istiyor.
![]()
Evini taşlamadim diye şımarma 2 saat uzagimdasinSenden çok sıkılmış bana söyledi
Belli oluyor mu![]()
Efser ne oluyor diyecekGöremedim mesajını orada,mail olarakta gelmedi,takip etdeyim bakalım olacakmı tekrar yazarmısın nevoş