- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
Zalımın gızı insan bi dur gitme derTamam o zaman![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zalımın gızı insan bi dur gitme derTamam o zaman![]()
Onun sahibi burda ondan sallıyorZalımın gızı insan bi dur gitme derbide sütyen salliyo yaa
![]()
harbiiii,Allahım ya sende olmasan benim iğrenç espirilerim arada nasıl kaynacak,çok tatlı ve komiksin yaZalımın gızı insan bi dur gitme derbide sütyen salliyo yaa
![]()
Ay rahat gulemıyomda adam yanımda delırdın mı dıyecekZalımın gızı insan bi dur gitme derbide sütyen salliyo yaa
![]()
hiç üstüme alınmadımOnun sahibi burda ondan sallıyor![]()
Sen onu çoktan üstüne aldın geçtihiç üstüme alınmadım![]()
Ay rahat gulemıyomda adam yanımda delırdın mı dıyecekarada mektup yazmayı unutma
Yamıkprenses unutmusta bunu![]()
Bu topicte genelde herkes geçmişi okuyoranaaam sen nerden biliyon kız bunu,geçen gece herkes yatıp ortalık ıssızlaştığında link attıydım,arada kaynamamış mı
![]()
Sen benden daha tatlisin minnosummm benimmmharbiiii,Allahım ya sende olmasan benim iğrenç espirilerim arada nasıl kaynacak,çok tatlı ve komiksin ya![]()
Kızın sütyenini sallayacagina,koy poşete ver. Ayıp yahu şaziyem hiç yakıştıramadm hicccAy rahat gulemıyomda adam yanımda delırdın mı dıyecekarada mektup yazmayı unutma
Yamıkprenses unutmusta bunu![]()
Yamıhhh o an musAit değildim yazamadim,10 dk araliksiz gülmekten tepindim yerlerdehiç üstüme alınmadım![]()
Evet cnm benım ıkıncı mekanım oldu burası bırde kasım bebeklerınde arkadaslarım var ordayım fırsat buldukca ordayım:)be_ni canım seninle genelde yemek yarışmalarında karşılaşıyoruz ama tanışma fırsatımız olmadı,evlisin sanırım ve çocuklarda var,yaş kaç özel olmazsa,neler yapıyorsun?
hadi yaBu topicte genelde herkes geçmişi okuyorBunu söylemeyi unutmuşuz
![]()
Okumayan,duymayan kalmamışSen benden daha tatlisin minnosummm benimmm
Kızın sütyenini sallayacagina,koy poşete ver. Ayıp yahu şaziyem hiç yakıştıramadm hiccc
Yamıhhh o an musAit değildim yazamadim,10 dk araliksiz gülmekten tepindim yerlerdeAllahhh canını almaya seninnn
o msjindan bahsediyorm,yok daha memeler dedimm
![]()
Herşey ortada saklamaya gerek kalmadıhadi yane güzel ağır abla takılıyordum ben buralarda,neyse zaten saklayacak birşeyim de yok ortada
![]()
80 doğumlu musun canımEvet cnm benım ıkıncı mekanım oldu burası bırde kasım bebeklerınde arkadaslarım var ordayım fırsat buldukca ordayım:)
Evlıyım ıkı kızım var 5 ve 2,5 yaslarında
Yas 35 yolun yarısı
Almanyadayım yarısmadayız zaten basarılar dılerım![]()
yalnız şunu tecrübe ettim ki,büyüklerimizin evlenince büyür lafı koca bir yalanmış,hepsi şehir efsanesiymiş meğerSen benden daha tatlisin minnosummm benimmm
Kızın sütyenini sallayacagina,koy poşete ver. Ayıp yahu şaziyem hiç yakıştıramadm hiccc
Yamıhhh o an musAit değildim yazamadim,10 dk araliksiz gülmekten tepindim yerlerdeAllahhh canını almaya seninnn
o msjindan bahsediyorm,yok daha memeler dedimm
![]()
İyi geceler HarbimSaziyeme iyi bakin...
Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde,gidiyorum şaziyemin kokusu hala üzerimde...
Iyi geceler![]()
aaayyy ne güzel ya,Allah bağışlasın kızlarınıEvet cnm benım ıkıncı mekanım oldu burası bırde kasım bebeklerınde arkadaslarım var ordayım fırsat buldukca ordayım:)
Evlıyım ıkı kızım var 5 ve 2,5 yaslarında
Yas 35 yolun yarısı
Almanyadayım yarısmadayız zaten basarılar dılerım![]()