İyiyim canım sağolBuralardasın ama bize uğramıyorsun
Evet çocuklar çok bunaldılar değişiklik olduBurasıda akşam üstü serinledi ben hazırlıklı giderim her zaman ceketleri giyip semaverde çayımızı içmeye devam ettik
İyiyim canım sağolBuralardasın ama bize uğramıyorsun
Evet çocuklar çok bunaldılar değişiklik olduBurasıda akşam üstü serinledi ben hazırlıklı giderim her zaman ceketleri giyip semaverde çayımızı içmeye devam ettik
Ahhh ahh hep o gicik babamiz yuzunden ben hanneyi yataga alcam dedi gozumden uyku akiyor alma uyanmasin dedim icrri bi girdim oda ne ikisi oynasiyor emziriyim uyusun dedim babasiyla oyniycam diye emmiyor anam deli oldum kizdim esime ben girsimde uyanmis zaten falan dedi olan bana oldu yani biraz oncede uyandi bakalin kacta uyuycak
Bende buralarda sayilirimhanneyle ugrasmaktan vakit bulamıyorum canim cok yorgunum yazcak mecalim olmuyor bazen sen nasil oldin bu zaten hep en bastaydi canim sen yeni mi farkettin
Ahhh ahh hep o gicik babamiz yuzunden ben hanneyi yataga alcam dedi gozumden uyku akiyor alma uyanmasin dedim icrri bi girdim oda ne ikisi oynasiyor emziriyim uyusun dedim babasiyla oyniycam diye emmiyor anam deli oldum kizdim esime ben girsimde uyanmis zaten falan dedi olan bana oldu yani biraz oncede uyandi bakalin kacta uyuycak
Aaa yarışma bitmiş herkese çok teşekkürederim, yarismaya katılan diğer arkadaşlarımı da kutlarim
Bana oy veren vermeyen herkese çok teşekkürederim, tabii ki oy veren arkadaşlarıma ekstra tesekkürler
Güzel bir yarışma oldu, katılan herkes birinci bence ayrıca tüm editorlerimize kazen beye,Nevreste ye, efsere ayrıca tesekkurler
Yazım hatalarim varsa kusuruma bakmayın, şu an yolda arabadayim telden yazıyorum .hepiniz sağolun arkadaslar