• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarışma Dünya Mutfağı Oylaması

En Başarılı Bulduğunuz Dünya Mutfağı Tarifi?

• Ankete Katılan
    185
  • Anket Kapalı .
Sen benm adımı çıkardın,sıra bende:KK8::KK70:

Okullar da kapanıyor,rahat bi nefes alırsın artık:KK60:
Başka birşey bulsaydın:KK30::KK70:
Bu hafta okula gitmediler kimse gitmiyor ,Cuma karne almaya gideceğiz:KK45:Bizim tatil başladı:KK47:İyimi olacak kötümü henüz karar veremedim:KK47:Oğlum halinden çok memnun:KK53:

Başka birşey bulsaydın:KK30::KK70:
Bu hafta okula gitmediler kimse gitmiyor ,Cuma karne almaya gideceğiz:KK45:Bizim tatil başladı:KK47:İyimi olacak kötümü henüz karar veremedim:KK47:Oğlum halinden çok memnun:KK53:
Yok yok zekzi Nevos iyidir :D

Hadi ya niye gitmiyolar kio_O erkek çocukları hep böyle yaaa:KK70:

Yok yok zekzi Nevos iyidir :KK70:

Hadi ya niye gitmiyolar kio_O erkek çocukları hep böyle yaaa:KK70:
Çok zekziyim haklısın başkası olmazdı:21::KK59::KK70:
Canım kitaplar bitti ,bu hafta gitseler bile yaramazlık yapacaklar:KK48:Birde kimse gelmeyince okulda dağılıyorlar evde otursunlar daha iyi:KK51:
Oğlum kızlar hep evde kendi ile oynuyorlar diye seviniyor:KK70:

Çok zekziyim haklısın başkası olmazdı:21::KK59::KK70:
Canım kitaplar bitti ,bu hafta gitseler bile yaramazlık yapacaklar:KK48:Birde kimse gelmeyince okulda dağılıyorlar evde otursunlar daha iyi:KK51:
Oğlum kızlar hep evde kendi ile oynuyorlar diye seviniyor:KK70:
Bencede:KK8::KK70:

Hmm,anladim canm. Senin oğlan ana sınıfına gitmiyor muyduo_O napsin çocuk sıkılıyor demek:KK60:

iş çıkışı akşam yemeği saati bunu time linemıza nie düşürdünüz şimdi yaa hufff bütün hanımların eline sağlık valla enfes görünüyolar. her birinin kocaları çok şanslı
Haklısınız kk yemek yarışması yarışmacıları çok becerikli:kk77::KK45:

offf herkesşin emeğine sağlık süper görünüyorlar....:KK9:
oy veremedim bi daha bakacam...

Back
X