- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
Günaydın kuzumm..günaydın kızlarrrrrrrrr![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kuzumm..günaydın kızlarrrrrrrrr![]()
Günaydın kuzumm..![]()
Katılmayı düşünüyorum..nasılsın kakaom yarışmaya katılıcan mı?
günaydın evet canımm beklemedeyiz bizdee..
Katılmayı düşünüyorum..anca cumartesi eklerim..tarifimi..
bekliyorum bakalım ne harika bir şey çıkıcak yine![]()
Günaydındaa...??????saat kaç yavruu.. teee. şimdi öğlen yemeğine çıkıcam ben ayol.Gunaydin.gacilarrr![]()
MerhabaKızlar ben 2.ye soruyorum kimse cevap vermedide, tarifi nereye bu konuyamı paylaşmalıyım ?![]()
Bu kategori içinde pasta yapabilirsinhahaha napıyım açmıyor beni başka şeyler![]()
O zaman bulaşıp mahçup etmeyelimBence korkuyor nevrestem bu bizim ŞEF.. tamam sütlü nuriye yaptı ama bu kategori dünyayı kaplıyor ayol..![]()
Amin canımGünaydınlarrr..Rabbimden sizler için,,sağlı, huzur, mutluluk diliyorumm kızlarrr..
Tolin vardı
Teşekkür ederiz canımşükür iyiyim canımyeni yarışma ve tarifler gelmiş ne güzel herkese boş şanslar..
![]()
Nevoşta 2 tane var o versin birini
onu bırakırım tek şartla madalyasını bana versin o zaman
o madayayı takdıysa hakınıda versin
Ben mi![]()
O madalyalarının hakkını veriyor amaNevoşta 2 tane var o versin birini![]()
Harbi de verdi. Bana hazır yufkadan nuriye yap de yapmam, kız oturup açarak yapmışO madalyalarının hakkını veriyor amao zaman harbide versin
![]()
Çalışmalarının devamını merakla bekliyoruzHarbi de verdi. Bana hazır yufkadan nuriye yap de yapmam, kız oturup açarak yapmış![]()
Katılmayı düşünüyorum..anca cumartesi eklerim..tarifimi..
buna da mı katılacaksın kız? Anlaşıldı burada seni geçemeyeceğiz. Bari diğer yarışmalara yoğunlaşayım.
![]()
Merhaba canımHayırlı olsun yeni kategoriGüzel tarifler gelmiş, benimde bir tarifim var, inşallah fırsat bulursam ve yapılmamış olursa ekleyeceğim. Hepinize bol şans.