sanırım evet ama burayı hiç sevmiyorum,Allah olmayan herkese versin,nankörlük etmek istemiyorum ama bu evim çok dar,bazen temizlik yaparken canım acıyor sağa sola çarpmaktan
sanırım evet ama burayı hiç sevmiyorum,Allah olmayan herkese versin,nankörlük etmek istemiyorum ama bu evim çok dar,bazen temizlik yaparken canım acıyor sağa sola çarpmaktan
Koku filmini izlemiştim sen de seyretmişsindir mutlaka.Bir hafta yolda yürürken arkamı kollamıştım.Evdeki Düşman filmi vardı.O da çok revaçtaydı.Film işinde çalıştım ya çok satmıştım o filmi.
yok canım normal apartman dairesi burası,kocaman balkonlarım var ama ben gereksiz olduğunu düşünüyorum,keşke balkon yerine odalarını daha büyük yapsalarmış.ama manzaram çok güzel.bak hatta geçen gün bir arkadaş için resim çekmiştim yükleyeyim.
yok canım normal apartman dairesi burası,kocaman balkonlarım var ama ben gereksiz olduğunu düşünüyorum,keşke balkon yerine odalarını daha büyük yapsalarmış.ama manzaram çok güzel.bak hatta geçen gün bir arkadaş için resim çekmiştim yükleyeyim. Eki Görüntüle 1520329
yok canım normal apartman dairesi burası,kocaman balkonlarım var ama ben gereksiz olduğunu düşünüyorum,keşke balkon yerine odalarını daha büyük yapsalarmış.ama manzaram çok güzel.bak hatta geçen gün bir arkadaş için resim çekmiştim yükleyeyim. Eki Görüntüle 1520329
evet canım ekledim,ekledim ve sıramı savuşturdumbelli omuyormu buraya geldiğimdennormal günlerde sadece bir kaç yere girip çıkıyorum acele acele,özellikle bu sıra.niye kusura bakayım canım istediğin zaman bak