- 26 Mayıs 2014
- 13.524
- 15.845
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu aralar ne kadar yoğunumm.. şu an işteyim nakliyecileri ayarlamaya çalışıyorumm . akşama kına var oraya gideceğimm gitmeden sütlü tatlımı yapaciğim... yarın sabah erken kalkıp dünya yemeğimi yapıp yarışmaya atacağımm..saat öğlen 1 de de düğüne yetişeceğimm..akşamındada yemeğe misafirim var ...oh oh sağlık olsunnn
![]()
Ay hiç sorma canımcım taktım bedenimi motora çalışıp,,çalışıp, duruyomm.Canim ben okurken yoruldum valla.Allah kolaylik versin sana![]()
Hadi benim kizim var erkenden uyaniyor sen niye uyumuyon bacimooo sanada günaydın hamişşş![]()
iş güçHadi benim kizim var erkenden uyaniyor sen niye uyumuyon bacim![]()
Kolay gelsin cnm baya yogunluk var deseneBu aralar ne kadar yoğunumm.. şu an işteyim nakliyecileri ayarlamaya çalışıyorumm . akşama kına var oraya gideceğimm gitmeden sütlü tatlımı yapaciğim... yarın sabah erken kalkıp dünya yemeğimi yapıp yarışmaya atacağımm..saat öğlen 1 de de düğüne yetişeceğimm..akşamındada yemeğe misafirim var ...oh oh sağlık olsunnn
![]()
Oy neyseki işimi azıcık bitirdim...Teee. anca geldim sağol canım yoğunum bu aralar. sağlık olsun canımda halledilir..Kolay gelsin cnm baya yogunluk var desene![]()
sağol canımmmm
Aa unutmusum pardoniş güççalışıyor ben
![]()