Günaydın herkese Pazar sabahı ve ben çalışıyorum hava buz gibi Sizleriii unutmadım .. Anneliği tatmış anne olmuş , anne olmak üzere olan ve anne olmayı hakeden herkesin bu güzel gününü kutluyorum , Allahım evlatlarınızla geçireceğiniz mutlu huzurlu nice yıllar nasip etsin ... Darısı evlat kokusu isteyenlere...
Günaydın herkese Pazar sabahı ve ben çalışıyorum hava buz gibi Sizleriii unutmadım .. Anneliği tatmış anne olmuş , anne olmak üzere olan ve anne olmayı hakeden herkesin bu güzel gününü kutluyorum , Allahım evlatlarınızla geçireceğiniz mutlu huzurlu nice yıllar nasip etsin ... Darısı evlat kokusu isteyenlere...
Mutlu pazarlar.. Anneler günümüz kutlu olsun..evlatlarimiza mevlam sağlık huzur versin..evlat kokusu isteyen tüm anne adaylarının da anneler günü kutlu olsun..
Tüm annelerin ,anneler günü kutlu olsun.Evlatlariniza verdiginiz tum emeklerin karsiligini aldiginiz ve evlatlarinizla gecirdiginiz huzur dolu bir omrunuz olsun :)
Kategoriye baaakkkkkk
Çok havalı
Ama ben yemek görmek istemiyorum tariflere bakamadım bu yüzden
Tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun..
Nevreste canım madalya vermişsiniz bana 3 tane
Ama benim 4 tane değilmiydi 4.madalyamı da isterim
Bu halde madalyamın peşine düştüm
Kategoriye baaakkkkkk
Çok havalı
Ama ben yemek görmek istemiyorum tariflere bakamadım bu yüzden
Tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun..
Nevreste canım madalya vermişsiniz bana 3 tane
Ama benim 4 tane değilmiydi 4.madalyamı da isterim
Bu halde madalyamın peşine düştüm
Hatırladığım 4 kategoride 1.olduğum ama 3 madalyam var 4. kimde kim aldı madalyamı
Madem madalya verilmiş hepsini isterim
Şaka bir yana sende bundan sonra bol bol yarışmalara katılıp kazanabilirsin..
Sadece yemek yarışmasında değil moda ve makyaj yarışmaları da yapılıyor
Hatırladığım 4 kategoride 1.olduğum ama 3 madalyam var 4. kimde kim aldı madalyamı
Madem madalya verilmiş hepsini isterim
Şaka bir yana sende bundan sonra bol bol yarışmalara katılıp kazanabilirsin..
Sadece yemek yarışmasında değil moda ve makyaj yarışmaları da yapılıyor