Bizde bazlama derizben dızlama yemem tatlım. Diyetteyim de üstünüze afiyet
![]()

Tamam hepsi benim olsun sen karpuz ,peynir yiyebilirsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde bazlama derizben dızlama yemem tatlım. Diyetteyim de üstünüze afiyet
![]()
kız doğru deyon bu dızlama nerden çıktı bazlama yahu oo bak şimdi kafam karıştı dızlamamıydı,,yoksam bazlamamıı,,![]()
hoş buldum,ya ben burayı unuttum desemHemşom hoşgeldin,nerelerdesin dün seni göremedim![]()
Bazlama diyoruz bizde![]()
Bu hafta ayarladım neler yapacağımızı,haftayada koşturma olacakSenin maraton başlıyor desene![]()
Bizde bazlama deriz
Tamam hepsi benim olsun sen karpuz ,peynir yiyebilirsin![]()
Ben ara ara arkadaş aktivitelerine baktım göremedim senihoş buldum,ya ben burayı unuttum desemgeyikten başımı kaldıramadım
![]()
Meyvenin fazlasıda kilo yaparbana meyve verin yeter. Sdaece meyveyle yaşayabilirim
evet ya bende bazlama biliyorum (beni)dedi dızlama deyin.. nerden çıktı bu dızlamaa.Bazlama diyoruz bizde![]()
arkadaşların o kadar çok ki arada kaynamışım demekBen ara ara arkadaş aktivitelerine baktım göremedim seniDenk gelmedim o zaman
Geyikten geyiğe atlıyorsunuz
![]()
Bak buda olabilirarkadaşların o kadar çok ki arada kaynamışım demekhe yaa daldan dala,daldan dalaaa
![]()
Meyvenin fazlasıda kilo yapar1 dilim karpuz yeter sana daha fazla veremeyiz
![]()
Menü hazırsa, yapma kısmı daha kolayBu hafta ayarladım neler yapacağımızı,haftayada koşturma olacak![]()
Onlarda farklıdır belki de :))evet ya bende bazlama biliyorum (beni)dedi dızlama deyin.. nerden çıktı bu dızlamaa.
1 dilim verdik yetmiyor hepsini istiyorsunYemek yemem yaa. Karpuzun hepsini bana verin![]()
ne oldu da boyle bi dönüş yaptın nevoşBak buda olabilir
Geyik candır devam edinBenimde çok mesajım vardır geyikte
Sonra buraya takıldım
![]()
Ben bu sefer menüyü ağır tuttum herkes kaçtıMenü hazırsa, yapma kısmı daha kolay
Onlarda farklıdır belki de :))
Mutfak aşkım ağır bastıne oldu da boyle bi dönüş yaptın nevoş![]()
Para verince ne olacak, malzemeler paradan mı alınacak? O daha kolaymış benim zamanımda da olursa bende para veririmBen bu sefer menüyü ağır tuttum herkes kaçtıBuyük çoğunluk para verecek
![]()
Kız pinoli sadece meyvemibana meyve verin yeter. Sadece meyveyle yaşayabilirim
1 dilim verdik yetmiyor hepsini istiyorsun![]()