Allah bozmasın,daim etsin inaşaallahben onun kulağına hitap ediyorum o da benm mideme hitap ediyor gül gibi geçinip gidiyoruz![]()

Eşini yarışmaya sokalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bozmasın,daim etsin inaşaallahben onun kulağına hitap ediyorum o da benm mideme hitap ediyor gül gibi geçinip gidiyoruz![]()
Sağol canımyollarım nevoşum ayıp sana![]()
hımm anladımm.. yazdım bunu kenaraa..zengin dimekk..Kendisi zengin ama çaktırmıyor![]()
girer valla söylesemAllah bozmasın,daim etsin inaşaallah
Eşini yarışmaya sokalım![]()
yakışır ŞEFİM'e kırmızı mumlarda eyidir. ve dondurma..birde saç boyası..ayak tırnak ucumdan,saç telimin ucuna kadar çok romantik bir insanım pinko iyi bilir![]()
o zaman he
girer valla söylesemgeçen gün gözleme açıyorum o da sacda çeviriyodu
eşim -o yufkalar niye yamuk yumuk
be- nolmuş ki,gayet iyi
eşim- çekil ben yapcam
ay cidden bi güzel açtı görmen lazımdıbide bana tarif ediyo,bak böyle yapıcan o zaman güzel oluyo
![]()
abartmaaaa
o zaman he![]()
Hemşom bilmediğimiz şeylermi varabartmaaaa
o zaman he![]()
Ne abartcam ben bi karpuza 30 lira veremem 5 tanesini hesaplayamıyorum bileabartmaaaa
o zaman he![]()
yolla tabii biz firmaca kargo bedava sen önce bana gönder bende burdan gönderirim..kargoya para verme.diye şeettimm..yollarım nevoşum ayıp sana![]()
aynen yaa her eve 1 tane yeter niye kendimi yorayım adam yapıyo zaten
Her evde 1 tane yetiyor sana ihtiyaç yok
Sen ondan rahatsın
Benim eşimde meraklı ben yaparken mutlaka denerBende yaparım ne var diye hava atar
![]()
anlaştıkben de sana Amerikan salatamdan veririm![]()
yok öyle bişey yaaaHemşom bilmediğimiz şeylermi varKarpuz tarlanızmı var yoksa bizden saklıyorsun
![]()
ben hayrıma yolda gelirken dilenciye 50 kuruş verdim o yeterNe abartcam ben bi karpuza 30 lira veremem 5 tanesini hesaplayamıyorum bile
Sen alırsın ama
Hepimize bi karpuz yollayı ver hayrına![]()
ne ka düşüncelisinyolla tabii biz firmaca kargo bedava sen önce bana gönder bende burdan gönderirim..kargoya para verme.diye şeettimm..![]()
yolla tabii biz firmaca kargo bedava sen önce bana gönder bende burdan gönderirim..kargoya para verme.diye şeettimm..![]()
aynen yaa her eve 1 tane yeter niye kendimi yorayım adam yapıyo zatenbende veriyom gazı
-vay anasınııııı nasıl yaptın yaaaa ben hiç yapamıyorum öyleeee
- ne sandın kızııımm senin kocan her şeyi yapar
anlaştık
yok öyle bişey yaaa
ben hayrıma yolda gelirken dilenciye 50 kuruş verdim o yeter![]()
Çok uyanıksınaynen yaa her eve 1 tane yeter niye kendimi yorayım adam yapıyo zatenbende veriyom gazı
-vay anasınııııı nasıl yaptın yaaaa ben hiç yapamıyorum öyleeee
- ne sandın kızııımm senin kocan her şeyi yapar
anlaştık
yok öyle bişey yaaa
ben hayrıma yolda gelirken dilenciye 50 kuruş verdim o yeter![]()
hepsi yalan ben gerçeğim pinoliien yakın arakdaşım sen bu kızları boşver. 1 dilim karpuz için 1 saattir ağlattılar beni. Bak sen yağmasan bile gürledin
![]()
Biz ağlamayana ekmek vermiyoruzen yakın arakdaşım sen bu kızları boşver. 1 dilim karpuz için 1 saattir ağlattılar beni. Bak sen yağmasan bile gürledin
![]()
pinkonun bir gün saçını yolcam ama dur bakalım ne zamanÇok uyanıksın
Aramızda kalsın bu taktiği bende uyguluyorum
Pinko bizim duygularımızla oynuyor![]()