Gaza geldin gibi geldi banahepsi yalan ben gerçeğim pinoliiver kız açık adresini sana karpuz yolluycam
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gaza geldin gibi geldi banahepsi yalan ben gerçeğim pinoliiver kız açık adresini sana karpuz yolluycam
![]()
Onada şüküraynen yaa her eve 1 tane yeter niye kendimi yorayım adam yapıyo zatenbende veriyom gazı
-vay anasınııııı nasıl yaptın yaaaa ben hiç yapamıyorum öyleeee
- ne sandın kızııımm senin kocan her şeyi yapar
anlaştık
yok öyle bişey yaaa
ben hayrıma yolda gelirken dilenciye 50 kuruş verdim o yeter![]()
Yol bende yardım ederimpinkonun bir gün saçını yolcam ama dur bakalım ne zaman![]()
biliyosun nevoş ben gazla çalışıyorumGaza geldin gibi geldi bana![]()
hak ediyo dimi,seninde kafanı bozuyoYol bende yardım ederim![]()
Ne alakası var, sen bilmiyor musun Harbinin var yemez olduğunuÇok uyanıksın
Aramızda kalsın bu taktiği bende uyguluyorum
Pinko bizim duygularımızla oynuyor![]()
pinkonun bir gün saçını yolcam ama dur bakalım ne zaman![]()
Yol bende yardım ederim![]()
Yavaş yolunbiliyosun nevoş ben gazla çalışıyorum
hak ediyo dimi,seninde kafanı bozuyo![]()
Bilmezmiyimbiliyosun nevoş ben gazla çalışıyorum
hak ediyo dimi,seninde kafanı bozuyo![]()
Biliyorum onun kesin saklı bir sandığı vardırNe alakası var, sen bilmiyor musun Harbinin var yemez olduğunu
Bi o alabilir dedim, almak istese alır![]()
hepsi yalan ben gerçeğim pinoliiver kız açık adresini sana karpuz yolluycam
![]()
sensin var yemez,gizli zenginsin kızım senNe alakası var, sen bilmiyor musun Harbinin var yemez olduğunu
Bi o alabilir dedim, almak istese alır![]()
hızlı yolcaz,tavuk tüyü yolar gibiYavaş yolun
E başka![]()
Hazır ol bugün seni yolmaya geleceğizYavaş yolun
E başka![]()
uuuu beybiiiiiiYaz en yakın arkadaşım. Nikin gibi sen de harbisin![]()
Önce senin paranı bitireyim sonra kendi parama geçcemsensin var yemez,gizli zenginsin kızım sen
hızlı yolcaz,tavuk tüyü yolar gibizaten senin saçın kedi tüyü gibi seyrelk,iki yolmada elimizde kalır
![]()
Haftaya gelin, biraz daha uzasınHazır ol bugün seni yolmaya geleceğizMüsait misin
![]()
Tamam günü konuşalım sonraÖnce senin paranı bitireyim sonra kendi parama geçcem
Haftaya gelin, biraz daha uzasın![]()
Karpuz yerken resim çekip atcam sanaen yakın arakdaşım sen bu kızları boşver. 1 dilim karpuz için 1 saattir ağlattılar beni. Bak sen yağmasan bile gürledin
![]()
kız yolcam tüylerinii.. en yakın arkadaş neymişş ben sana paket çay göndereyimm.. haa ne dersinn..Yaz en yakın arkadaşım. Nikin gibi sen de harbisin![]()
Önce senin paranı bitireyim sonra kendi parama geçcem
Haftaya gelin, biraz daha uzasın![]()
Yok mu artırankız yolcam tüylerinii.. en yakın arkadaş neymişş ben sana paket çay göndereyimm.. haa ne dersinn..
evet ya bende bazlama biliyorum (beni)dedi dızlama deyin.. nerden çıktı bu dızlamaa.