- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 198
- 40
Hap kadar bir ilçede yaşıyorum. Adresi nasıl yanlış verebilirim şaşırdım şu anKız yolladim ya ben karpuzlari,adresi yanlış verdin demek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hap kadar bir ilçede yaşıyorum. Adresi nasıl yanlış verebilirim şaşırdım şu anKız yolladim ya ben karpuzlari,adresi yanlış verdin demek![]()
Sen kızlara baskı yapmıyorsun. Onalar da beni eziyor.Aaaaa ben ne yaptımYine kabak başıma patladı
![]()
Seni onlara karşı korumamı istiyorsun yaniSen kızlara baskı yapmıyorsun. Onalar da beni eziyor.![]()
Ne bileyim ben o.da senin sorununHap kadar bir ilçede yaşıyorum. Adresi nasıl yanlış verebilirim şaşırdım şu an![]()
hee yanlış yaz yaz sonra da o da senin sorunun deNe bileyim ben o.da senin sorunun![]()
Tamam arkama geç sana kimse karışamaz
Tamam arkama geç sana kimse karışamazKorumaya alıyorum seni
![]()
Ben saklarım seni merak etmecanım nevoşum. Kız ben baya uzunum saklayabilir misin beni?
![]()
Merhaba canımIyi aksamlar :)![]()
1.72.Ben saklarım seni merak etmeNe kadar uzunsun
![]()
Maşaallah
Saklarım merak etmeSaklarsın di mi nevoşumtopuklu giymem söz
![]()
Saklarım merak etmeBen topuklu giyersem yetişirim sana
![]()
Sen bilirsinAnlaştık o zaman. Ben yalın ayak geleyim bari.![]()
Sen bilirsin
Bize amerikan salatası yapacaktınNerde kaldı bizim salata
![]()
Markette kalmamış ise senin keyfin yok salata yapmayaSosis kalmamış markette![]()
Türk sucuğu koysam olur mu sence nevoşMarkette kalmamış ise senin keyfin yok salata yapmaya![]()