Kendimi bugün zekzi hissetmiyor olabilirimSana zekzi nevos dedim cvp vermedin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendimi bugün zekzi hissetmiyor olabilirimSana zekzi nevos dedim cvp vermedin![]()
Aaa nedennnKendimi bugün zekzi hissetmiyor olabilirim![]()
Merhaba
Olur neden olmasınYarışmaya bir yerden başlamak lazım
Öyle uzaktan bakmak olmuyor
![]()
Kanka sen deve kuşu yumurtası kırsan yeter oyumu sana vercemYemek konusunda kendime güvenedimkendimi geliştirdiğim zaman katılırım artık
![]()
Tamam kolay bir kategoride bekliyoruzYemek konusunda kendime güvenedimkendimi geliştirdiğim zaman katılırım artık
![]()
Deve kuşu yumurtası kırmak çok kolaydır haklısınKanka sen deve kuşu yumurtası kırsan yeter oyumu sana vercem![]()
![]()
Kanka sen deve kuşu yumurtası kırsan yeter oyumu sana vercem![]()
![]()
Al ışteModa yarışmasına katılcam ben orda bana oy ver(oy istemek yasak mı?
)
Şaka yaptım ben de zaten![]()
Zor mu kiDeve kuşu yumurtası kırmak çok kolaydır haklısın![]()
Ne bileyim daha önce hiç yapmadımZor mu kiçekiçlen vursun kırılır
![]()
Gözlerim yaşardı şefimAl ışteyok ben sadece yemek kategorisinde oy kullanıyorum,o yüzden yımırta kırman şart
![]()
Sert olduğunu duydum ama bende hiç yemedimNe bileyim daha önce hiç yapmadımÇekiç ile kırılır mı
![]()
Böyle şok ederim seni,benm adım harbi,tersim düzüm belli olmazGözlerim yaşardı şefim![]()
Dünya mutfağına uygun olurSert olduğunu duydum ama bende hiç yemedim![]()
Bunu biliyorumBöyle şok ederim seni,benm adım harbi,tersim düzüm belli olmaz![]()
Al ışteyok ben sadece yemek kategorisinde oy kullanıyorum,o yüzden yımırta kırman şart
![]()
Mezarcı Nevos iş başındaDünya mutfağına uygun olurİstersen yapabilirsin
Denemiş olursun
![]()
Hahah böyle mi?
Hiçbir fırsatı kaçırmıyorumMezarcı Nevos iş başında
Hahahahaaynen aynen böyle
![]()