- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Ay nevosum bende ondan korkuyorm,kadın çok genç yaa çok gennccAynen öyle ablam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay nevosum bende ondan korkuyorm,kadın çok genç yaa çok gennccAynen öyle ablam![]()
Alır vallahi almaz mıAy nevosum bende ondan korkuyorm,kadın çok genç yaa çok gennccbenim helvami kavurup kocama yeni kız alır hain kadın
![]()
50 kuruş çok değilmi bimden 30 kuruşluk olandan alırız![]()
Ay nevosum bende ondan korkuyorm,kadın çok genç yaa çok gennccbenim helvami kavurup kocama yeni kız alır hain kadın
![]()
Hayır'ın hıyar olma durumu bu olsa gerekDankek pahalı olur boşver salla onu,terkos suyuyla az şeker kaynadımı tamamdır az bişide margarin yeter![]()
Mezarcı nevos diye boşuna mi diyorum ben50 kuruş çok değilmi bimden 30 kuruşluk olandan alırız![]()
İyi olur o zamanOnu 25 kuruşa alırız pazarlık yaparız
Benden de küçüktü demi öyle hatırlıyorum sanki![]()
Tabi tasarruflu kadınım benHayır'ın hıyar olma durumu bu olsa gerekcenazeye gelenler dua değil beddua edicek
Mezarcı nevos diye boşuna mi diyorum ben![]()
Hayır'ın hıyar olma durumu bu olsa gerekcenazeye gelenler dua değil beddua edicek
Mezarcı nevos diye boşuna mi diyorum ben![]()
Ablam benim helvayı yaparken malzemeyi bol koyÖn saflardan arka saflara![]()
İyi olur o zaman
Harbi çok bekler![]()
Maalesef ablaaa 45 yaşındaOnu 25 kuruşa alırız pazarlık yaparız
Benden de küçüktü demi öyle hatırlıyorum sanki![]()
Ablam benim helvayı yaparken malzemeyi bol koy![]()
Sen daha iyi bilirsin ablamOlmadı pazarda ucuzları var alırız olur![]()
Maalesef ablaaa 45 yaşındagerçi beden yaşı 70. Çok hastalikli kadin. Aşırı kilolu,oturan boğa gibi
aniden felç geçirip yataga düşerse yemeğine fare zehri katarim napim onu mu cekicem
![]()
Maalesef ablaaa 45 yaşındagerçi beden yaşı 70. Çok hastalikli kadin. Aşırı kilolu,oturan boğa gibi
aniden felç geçirip yataga düşerse yemeğine fare zehri katarim napim onu mu cekicem
![]()
Allah razı olsun ablamSenden kıymetlimi helva istediğin gibi yaparım,ayyy allah korusun nevoşşş
Sponsor bulmak lazımOlmadı sevabına beleşe alırız![]()