En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .
Bekledikçe kıvamı güzel oldu da bir de sunumu becerebilseydim ,şöyle yapayım ,böyle yapayım diye düşünmekten yoruldum.Yemeği yapması yormuyor da ,böyle yükleme ,düşünme yoruyor.

ahahaha
bende yaparken özeniyorum, sunuma kadar yoruluyorum

sonra koy tabağa çek gitsin

ahahaha
bende yaparken özeniyorum, sunuma kadar yoruluyorum

sonra koy tabağa çek gitsin
Bir gün önceden yapmak güzel oluyormuş .Daha az yoruluyor insan.Sadece sunum kalıyor.
Tarifi ve yemeği yaparken çektiklerimi Nevreste ye özel mesaj attım sabah.Sağolsun birşey demiyor Aslında kendi kendimize de özel mesaj atsak güzel olur.Güneşte bir yandan geldi az daha gelsin de yapayım çekimi.Bir de güneş beklerken yağmur geliyormuş

Oooo katiliyorsun demek. Bekliyoruz. Margarinsizse şansın yükseliyor.

Himmmm. Demek öyle. Neyse ben çıktım deynepnaz işler çok. Gelene kadar tarifin yüklenmiş olur. Kritik yapmaya uğrarım.:))
Aslında itiraf edeyim siz yazınca kekini yapmıştım.Ama kek fazla kabardı,az da yandı üzeri.Ben de vazgeçer gibi oldum.Siz yazınca geri heves geldi.Kekin üzerini hafif kazıdım,devam etti yapmaya.

Hiç yanık baklava görmemiş N Nana galibaneresi yanıktı ,kuru iftira Hem benim kekim bırak kabarmamayı haddinden fazla kabarıyor
Gördük ya baklavanda, Allah'tan iyi kamufle ettin

Hiç kek yapmadın yap görelim o zaman N Nana 'm yalan söylemez bir bildiği vardır
Doğrular nevroş

Seni mi kıracağım istediğin kek olsun yaparım
Lunya bana gaz veriyor ,neyse ki gaza gelmiyorum
Ne gazı ayol, hiç işim olmaz

Bebişimmmm

Aslında itiraf edeyim siz yazınca kekini yapmıştım.Ama kek fazla kabardı,az da yandı üzeri.Ben de vazgeçer gibi oldum.Siz yazınca geri heves geldi.Kekin üzerini hafif kazıdım,devam etti yapmaya.
Benimde pasta yaparken başıma geliyor, üstü biraz fazla kizariyor

Hoş buldum tatlimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…