Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
MMitsuomi
sakın yanlış anlama bu söyliceğimi.. benimde aklıma ilk pizza geldi. Ama hani çok bilindik kazanamam diye korktum vazgeçtim. Daha zor bişeyler deniyim dedim. Ama maşallah birinci oldun şimdiden.. bunu da bugün bende pizza yaparak kutladım.
MMitsuomi
sakın yanlış anlama bu söyliceğimi.. benimde aklıma ilk pizza geldi. Ama hani çok bilindik kazanamam diye korktum vazgeçtim. Daha zor bişeyler deniyim dedim. Ama maşallah birinci oldun şimdiden.. bunu da bugün bende pizza yaparak kutladım.
Hepimizin aklindan bisuru tarif geciyo katilmadan önce.Mesela ben onigiri yapacaktim ama sonra uzak dogu yemekleri genelde turkiye de pek ragbet gormuyo diye dusundum pizzada cok sık yapiyoruz evde bildigim garanti tarif olunca bununla katilayim bilmeyenlerde rahatca tarifimi denesin diye dusundum canim:)
Emaaan zannetsinler ne olcak yani
Bende iyiyimm oy kullanmaya geldimmmm ♡
Ya bu topik beni her girdigimde aciktiriyor..
3 saat once yemek yedim ve aciktim. Suclusunuz.. hih