Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gündüzleri buralardayım sık sık okuyorum ama yazmaya hiç vaktim olmuyor..Eşim evde olunca istekleri hiç bitmiyor.Bugün evdeydi yarın yine evdeMutfaktan çıkamıyorum
Yo değişiyor ne zaman uykum gelirse o zaman uyuyorum sabah uyanıp kahvaltı yapıp tekrar uyuyunca gece biraz geç uykum geliyor. Senin nasıl eskisi gibi mi?
Yo değişiyor ne zaman uykum gelirse o zaman uyuyorum sabah uyanıp kahvaltı yapıp tekrar uyuyunca gece biraz geç uykum geliyor. Senin nasıl eskisi gibi mi?
Dikkatli ol sonra bebişte o düzene uyar
Benim değişiyor En erken 1 de uyuyorum öncesinde uyuyamıyorum..Bu sıra 3'ü buluyor..Sabah pişman olup gece tekrar devam ediyorum
Dikkatli ol sonra bebişte o düzene uyar
Benim değişiyor En erken 1 de uyuyorum öncesinde uyuyamıyorum..Bu sıra 3'ü buluyor..Sabah pişman olup gece tekrar devam ediyorum