Şu iyimser bakma huyuna hayranım arkadaşO ankete katılan Türkler soruların uzunluğundan,saçmalığından sıkılmıştır,o yüzden mutsuz olmuştur.
Sende ol,tavsiye ederim,insanı mutluluğa götürüyor.Şu iyimser bakma huyuna hayranım arkadaş
Yaşam koşulları ile ilgili konularda, Kişi başı gelir, sosyal destek, sağlıklı yaşam beklentisi, kişisel özgürlük, hayırseverlik ve yolsuzluğun bulunmaması.. Gibi sebepler söz konusu iken ve neredeyse 3. Dünya ülkelerine yakınken, sosyo ekonomik anlamda 5 yıl sonramız belirsizken, carpe diem kafası ile yaşamak, fikriyle, ben iyimser olamam üzgünüm..Sende ol,tavsiye ederim,insanı mutluluğa götürüyor.
Olmadı otur yerine 0 aldın,Mutluyum,mutlusun,mutluymuşlar
Sayısalcıyım benOlmadı otur yerine 0 aldın,
Mutluyum mutlusun mutlu
Mutluyuz mutlusunuz mutlular
Ben onu ülke açısından söyledim.. Her ülkenin ekonomik anlamda hedefleri vardır, bizde 2023 ile alakalı birşeyler var ama ne olduğunu halk olarak biz bilmiyoruz, söylentiler dışında..Yarına çıkacağımız belli mi ki?5 yıl son
Ben onu ülke açısından söyledim.. Her ülkenin ekonomik anlamda hedefleri vardır, bizde 2023 ile alakalı birşeyler var ama ne olduğunu halk olarak biz bilmiyoruz, söylentiler dışında..
Tabiki 5 dakikamız sonrası bile belirsiz.. Bahsettiğin şey olayın manevi kısımı.. Ama olayın birde dünyalık kısımı var..
Bu ülke genel anlamda, refah düzeyi anlamında mutsuz çıkıyorsa, sadece şükürsüzlükten olamaz..
Yoksaki en kötü koşullarda bile mutlu olunacak bir şeyler, şahsi anlamda var.. Herkesin vardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?