- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
merhaba ablalarım hepinize hayırlı geceler, geçen konularımın aksine sorunlarımızın çoğunu düzelttik nişanlımla. çalışıyor şimdi. benden habersiz uzak bir şehire gitti, doğum günüme gelmedi sadece mesajla kutladı. neyse birkaç gündür iyi konuşuyorux eskisinden de fazl amesajlaşıp araşıypruz. nişanlım bu hafta sonu gelecekmiş. bende dedim ki sadece benimle görüşücen dimi dddim özlediysen seviyorsan, dünya senin etrafında dçnmüyor dedi ters ter konustu, tanii ki benim etrafımda dönmüyor ama çevremdeki sevgililer bir gün bile ayrı kalamazken nişanlımla tartıştığımız için uzak şehirde işe gitti . ben kendimi düzeltmeliymişim çok üstüne gitmem sebep sadece bu . kendisinin bir sürü sorunu var kendine bakmıyor ve beni cepte görüyor yani amaan ne yapadsam yapıyım bsna tapıyor gibisinden . şeytan diyor ki geldiğinde görüşme senin dünyanda kimler varsa kim benden daha önemliyse git onlarla görüş diyyim. bir de ben çok sık ararsam hemen meşgule atıyor takmıyor bazende hiç açmıyor ama aynı şeyi ben ona 1 kere ya yapmışımdır ya yapmamışımdır ama o nerdeyse bana her gün böyle . çok üstine gittim çok bir yerlerini kaldırdım farkındayım ama düzetmek istiyorum, bu böyke gider mi düzelir mi ne yapmam gerekiyor cidden ?
kusura bakmayın bu kadar okudunuz hakkınıxı helal edin yardımlarınız olursa çok sevinirim Allah razı olsun
kusura bakmayın bu kadar okudunuz hakkınıxı helal edin yardımlarınız olursa çok sevinirim Allah razı olsun