“Dünya senin etrafında dönmüyor” dedi

merhaba ablalarım hepinize hayırlı geceler, geçen konularımın aksine sorunlarımızın çoğunu düzelttik nişanlımla. çalışıyor şimdi. benden habersiz uzak bir şehire gitti, doğum günüme gelmedi sadece mesajla kutladı. neyse birkaç gündür iyi konuşuyorux eskisinden de fazl amesajlaşıp araşıypruz. nişanlım bu hafta sonu gelecekmiş. bende dedim ki sadece benimle görüşücen dimi dddim özlediysen seviyorsan, dünya senin etrafında dçnmüyor dedi ters ter konustu, tanii ki benim etrafımda dönmüyor ama çevremdeki sevgililer bir gün bile ayrı kalamazken nişanlımla tartıştığımız için uzak şehirde işe gitti . ben kendimi düzeltmeliymişim çok üstüne gitmem sebep sadece bu . kendisinin bir sürü sorunu var kendine bakmıyor ve beni cepte görüyor yani amaan ne yapadsam yapıyım bsna tapıyor gibisinden . şeytan diyor ki geldiğinde görüşme senin dünyanda kimler varsa kim benden daha önemliyse git onlarla görüş diyyim. bir de ben çok sık ararsam hemen meşgule atıyor takmıyor bazende hiç açmıyor ama aynı şeyi ben ona 1 kere ya yapmışımdır ya yapmamışımdır ama o nerdeyse bana her gün böyle . çok üstine gittim çok bir yerlerini kaldırdım farkındayım ama düzetmek istiyorum, bu böyke gider mi düzelir mi ne yapmam gerekiyor cidden ?
kusura bakmayın bu kadar okudunuz hakkınıxı helal edin yardımlarınız olursa çok sevinirim Allah razı olsun
Ve bu adam ileride kocan kocan olacak .. koşar adımlarla terk et bence,geleceği görüyorum

Bu sevmek, şımartmak, bir tarafını kaldırmak filan değil. Sizdeki takıntı, baskı, iticilik. Adamın öyle tepesine çıkmışsınız ki şehri terketmiş, hala da sizi telefonda mesajda başından savmaya çalışıyor. Biraz rahat bırakın insanları. Bu adamdan başka hiç mi hayatta amacınız, uğraşınız yok? Kendinize bir hayat edinin öncelikle.

Hem evine, eşine dostuna gelen adama sadece benimle görüşeceksin demek nedir yahu? Hem saçmalık, hem hadsizlik. Kendi saygınlığınızı da yitirmişsinüz böyle böyle adamın gözünde belli ki.
Bir arkadaşın da dediği gibi, sizin kendinize ait bir hayatınız olmayabilir ama o kişinin kendine ait bir hayatı var her normal insan gibi. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor, cuk oturmuş bu laf. Dönün kendinize bakın. İnsanları öldüresiye bunaltırsanız bu lafları da duyarsınız, daha kötülerini de. Tedavi olun aşamıyorsanız.

yazdıklarına birebir katılıyorum.

ben eşimle o kadar görüşmüyorum....hatta bir çok arkadaşım da öyle... ki nişanlıyken de iş sonraları görüşür veya telefonda konuşurduk. mesajlaşma falan da az miktarda olurdu. hatta eşi veya sevgilisi/nışanlısı bi arkadaşımızı 3-5 kez arasa "hayırdır kontrol mü var?" diye dalga bile geçebiliriz :) bilemiyorum günde 3 kez 5 kez ve saatlerce ne anlatılabilir ki!!!!!!

ama konu sahibi birkaç saat aramamaya tahammül edemiyor, anladığım kadarıyla nişanlı kişisi telefonu açmadıysa üst üste arıyor, mesaj atıyor...falan falan..... bence o kadar kaçmak yetmez hayatından da çıkar kaçar gider. bi insan bu kadar bunaltılmaz ki yahu. geri aramıyor diyorsun da zaten açmamış hemen neden geri arasın ki, az zaman mı versen acaba???
hem çalışmıyor mu bu arkadaş, nası her istediğinde telefonu açıyor? her telefonu açabileceği nasıl bir işte çalışıyor? yada açıyorsa ne kadar konuşabiliyor????

ben memurum buna rağmen çooookkkk kez meşgule attığım telefon oluyor. müsait olursam dönüyorum yada bazen aramayı bile unutuyorum. bu o insanı önemsemediğimden değil, işlerin yoğunluğundan oluyor.

ben size gram hak veremedim, nişanlınızın da çok normal olduğunu düşünmüyorum açıkcası. bi gün senden kaçmak için başka şehre gittim diyecek sonra yok gelince sadece senle görüşürüm kimseye haber vermem diyecek... e ailesi yok mu, nerde görüşeceksiniz, kimse sizi görmeyecek duymayacak mı? arkadaşları ailesi sitem etmeyecek mi?

hayır bide gitmeden 1 hafta öncesinde küsmüştük demişsiniz de buna istinaden geldiğinde sadece sizi görmesi başkasıyla görüşmemesi gerçekten size normal mi geliyor?

Sizin birlikteliğinizden bir şey olmaz.NET.

Sen sürekli ilhgi bekleyen o ise havalara girebilen kendini bişey sanan bir tip.Kaç kovala oynamak istiyorsan devam et.Ama evlendiğinde buraya KIZLAR KOCAM BENİ ARAMIYOR İLGİLENMİYOR TERSLİYOR BENİ UMURSAMIYOR diye konu açacaksın.Görünen köy misali.

Artı,adam sanki ayrılamıyor da sen ayrıl suç sende kalsın ister gibi sanki..Yani senei isteyen bir adam profili değil bu yaa..Nasıl baş ediceksin nasıl dayanıcaksın bu ilerleyişe bilmiyorum.Bir an önce sen kes iletişimi o gelecekse gelsin peşinden.Yoksa seni daha acı olaylarla muhatap edebilir bu adam.

merhaba ablalarım hepinize hayırlı geceler, geçen konularımın aksine sorunlarımızın çoğunu düzelttik nişanlımla. çalışıyor şimdi. benden habersiz uzak bir şehire gitti, doğum günüme gelmedi sadece mesajla kutladı. neyse birkaç gündür iyi konuşuyorux eskisinden de fazl amesajlaşıp araşıypruz. nişanlım bu hafta sonu gelecekmiş. bende dedim ki sadece benimle görüşücen dimi dddim özlediysen seviyorsan, dünya senin etrafında dçnmüyor dedi ters ter konustu, tanii ki benim etrafımda dönmüyor ama çevremdeki sevgililer bir gün bile ayrı kalamazken nişanlımla tartıştığımız için uzak şehirde işe gitti . ben kendimi düzeltmeliymişim çok üstüne gitmem sebep sadece bu . kendisinin bir sürü sorunu var kendine bakmıyor ve beni cepte görüyor yani amaan ne yapadsam yapıyım bsna tapıyor gibisinden . şeytan diyor ki geldiğinde görüşme senin dünyanda kimler varsa kim benden daha önemliyse git onlarla görüş diyyim. bir de ben çok sık ararsam hemen meşgule atıyor takmıyor bazende hiç açmıyor ama aynı şeyi ben ona 1 kere ya yapmışımdır ya yapmamışımdır ama o nerdeyse bana her gün böyle . çok üstine gittim çok bir yerlerini kaldırdım farkındayım ama düzetmek istiyorum, bu böyke gider mi düzelir mi ne yapmam gerekiyor cidden ?
kusura bakmayın bu kadar okudunuz hakkınıxı helal edin yardımlarınız olursa çok sevinirim Allah razı olsun
Aşık değil, belki seviyor, çoğunlukla da işin resmiyete dönüşmesi ve alışkanlık tanımlıyorum. Daha şimdiden böyleyse...

Eski konularınızı okudum. Okb mi var sizde? Öyle yazmışsınız da birkaç yerde.
Bir de profilinizde öğrenim durumunuz lisans olarak görünüyor. Doğru olduğuna inanamadım geçmiş mesajlarınızı okuyunca.
Doğrusu, adamı bunaltmışsınız. Buraya üye olup sizin ona yaptıklarınızı anlatsaydı “Hemen ayrıl, arkana bile bakmadan kaç” derdik. Gerçi o kaçmış ama henüz ayrılamamış sanırım. Onunki stockholm sendromu olabilir ayrılamadığına göre:işsiz:

Çok yukseltmissin sen onu şimdi bırak daha sert çarpar yere belki aklı başına gelir

Neden devamli ariyosunuz birakin bu kadar ustune gitmeyin o kadar aramaya kalkmis tabi bi taraflari kendinizi biraz geri cekin

Back
X