Dunyada guvenilecek insan yok mu??

metallive

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
288
7
0
Bursa
Erkek arkadasimla bu konuda hep problem yasiyoruz. Erkekleri gormemi onlarla tek kelime etmemi bile istemiyor erkeklerin hepsi cinsellik pesinde sen onlari bilmiyorsun diyor. Onceden muhabbetim olan bir kac arkadas vardi, normal degil -cok afedersiniz ama- kasarlik resmen diyor bende kotu niyetim yok ki diyorum onlarin var diyor arkandan konusurlar diyor. Kizlar icinde yoldan cikartirlar seni diyor. Anksiyete hastasiyim bir de bunlar olunca sosyal ortamim sifira indi.... kiz arkadasimla konustum diye koca gun tavir yapti.
Hakli mi ben mi fazla safim? Gercektenherkesin icinde kotuluk fesatlik mi var? Boyle olduguna inanmak istemiyorum hayattan soguyorum :--(

Haklı değil.
Seni herkesten izole etmeye çalışması tamamen hastalıklı bişey.
Sakın onun için arkadaşlarından dostlarından vazgeçme.
O hayatında yokken arkadaşların vardı hayatında.
Şu erkek milleti için çevrenizi,kendinizi değiştirmekten vazgeçin.

Ortamın nasıl tabiki bilmek zor. Ama erkekler bu konuda genelde haklı çıkıyor. Özellikle kız arkadaşınla ilgili uyarı yaptıysa. Ama fazla da abartmamak gerek. Bu kadar seni boğmaya devam ederse koparsınız. O yüzden oturup uzun uzun konuşun. Sonuçta senin içinde yoksa onlar gibi olacakasın diye bir kaide yok dimi..

kesinlikle haklı değil. bir taviz verirsen devamını da ister tavrını sakın değiştirme.

.. hadi erkek arkadası neyse bır nebze derım de kız arkadaslarınla görüşmene bile takıyorsa bu bır sorundur...

Canım arkadaşa katılıyorum. Sanırım bunalımlı bir dönemden geçtiğin için bu kadar bariz hastalıklı bir davranışı normal olabilir mi diye sorguluyorsun. Erkek arkadaşın saçmalıyor buna müsaade etme.

şu yoruma katılıyorum ortamı bilmeden bişey dememek lazım, belki de haklı..

Erkek arkadasinin tek bi amaci var; Hayatinda tutunabildigin tek dal o olsun istiyor. İnsanlardan gectim sen bi hobi kursuna fln baslasan onu da istemez emin ol. Sen cocuk musun kendin anlayamiyo musn kim iyi kim kotu. Sakin bu numaraya taviz verme cnku verirsen zamanla yaninda kimse kalmicak ona daha cok baglanicaksin, naparsa yapsin gikin cikmicak! Yakin bi arkadasimin sevgilisi de ayni seyi yapmaya calisti ama cok sukur bizim kiz uc dort ay sonra uyandi, arkadasimin ablasi icin evlenince gorusmiceksn demisti! Bnmki demedi deme, bu hareketlerin sonunda solicegi laf bu.

Yorumlar için çoook teşekkür ederimm

bende sizin gibi düşünmüştüm aslında. soran arkadaşlar için, takıldığım kız arkadaşlarım seviyeli kişiler öyle kötü alışkanlıklar, terbiyesizlikler filan yok. O durmadan böyle söyleyince bi de mesela kuzenler için de aynı şeyi diyor samimiyet olmayacakmış elimde büyüyen iki kuzenim var benden 8 yaş küçükler yani çocuklar daha ona bile laf yapıyor... Kötü niyet onun içinde mi anlayamıyorum...

Siz kendi arkadaşlarınızı seçecek olgunluktaysanız başka birinin yönlendirmesine ihtiyacınız yok. Etrafınızdaki herkese bir kulp takıyosa sorun ne etrafınızdaki insanlarda ne de sizdedir. Sorun hepsine sıkıntı çıkaran insandadır. Tek tük bir arkadaşımız olabiliyor sevdiğimiz insanın karşı olabileceği. Ama onda bile dengeyi biz kurabiliriz. Sonuçta nasıl davranmamız gerektiğini belli bir yaştan sonra ondan öğrenecek değiliz. Sen bir bireysin, eğitilecek çocuk değil.

Erkek arkadasin tamamen haksiz diyemem ama cok fazla kontrollu ve korumaci davraniyor.bu dunyada insanlara guvenmek te gerekiyor .sen bu secimi kendin yapmalisin,kendi hayat kontrolunu kendi eline al yoksa yarin oburgun bir evlilik durumu olursa aranizda daha da zorlanabilirsin.

bu adam tam bir psikopatmış

Erkek arkadaşın çok çok güvensiz biri, bu durum ne kadar sağlıklı bilemiyoruz. Ama senin yaptıklarında herhangi bir anormallik görmedim

Çok haklısınız çok sağ olun... Gerçekten beni her şeyden soğuttu. Çok bencil biri resmen ona adamamı istiyor hayatımı... Beni bir kez olsun "sen de böylesin" diyerek kabul etmedi hep değiştirmeye uğraştı, hala uğraşıyor... Beğenmiyorsan git diyorum gitmiyor da...

Bende bazı durumlarda elbette katılıyorum ama benim arkadaşlarım hani öyle kötü insanlar değiller. Hepsi kendi hallerinde. Yine de istemiyor. Hiç kimseyle olmamı istemiyor. Hep başka sebepler sürüyor öne. Benimde hevesim kalmadı hiçbir şeyde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…