4 yıllık hemşireliğe tamamlayamıyor musunuz? 4 yıllık hemşirelik mezunu olursanız hem daha fazla kazanırsınız hem atanma şansınız artar.
Bir de hemşire olsam dil kursuna yazılıp dil öğrenirim ve yurtdışında çalışırım. Çünkü bir hemşire dünyanın her yerinde gereklidir mesleğimizin avantajı çok tabii kendinizi geliştirirseniz. Sınırötesi çalışan çeşitli sta larla bütün dünyayı gezebilirsiniz...
Dgs ile 4 e tamamlayın. Dgs kursuna yazılın böylece kazandığınız yerde yeni bir hayata Başlamış olursunuz.
Peki 4 yıllık için ekstra puan da vermiyorlar mı? Çok saçma olmuş dgs nin kalkması. Bence başka bölüm okumayın kendi alanınızda nasıl yükselebilirsiniz bunu araştırın.Dikey geçiş hakkımız kalkti
Erişkin yaşta aile işe yaşamak bile başlı başına stres kaynağı olabiliyor. Eğer düzenli de bir maaşınız varsa ayrı bir eve çıkıp düzen kurmak rahatlatabilir sizi.
Peki 4 yıllık için ekstra puan da vermiyorlar mı? Çok saçma olmuş dgs nin kalkması. Bence başka bölüm okumayın kendi alanınızda nasıl yükselebilirsiniz bunu araştırın.
Bundan kurtulmanın tek şartı üniversite kazanıp başka şehre yerleşmek. 4 yıllık hemşirelik veya 2 yıllık sağlıkla ilgili başka bir bölüm. İşten arta kalan zamanlarda biraz da ders çalışırsın kazanırsın daha sonra belki de aynı şehirde atanana kadar özel bir hastanenin bünyesinde çalışırsın. Bu kadar umutsuz olma yapabilirsin.Lise mezunu hemsireyim . Güzel bi kurumda sözleşmeli calisiyorum maaşım da orta seviyede isimle evim 1dk mesafede. Ailemle yaşıyorum
Sevgilim den ayrıldım daha yeni atlatamadım . Ailem baskı yapiyo daha önce nisan attım ve bu Sevgilim den de ayrıldığım icin hareketlerime dikkat etmem lazımmış aksam dışarı çıkamazmışım. Is çıkışı dışarı çıksam zaten akşam oluyo çok gezemezmişim vurası küçük yermiş zaten en fazla yapabildiğim bi cafeye gidip oturmak .
O kadar bunaldim ki zaten doğru düzgün bi dostum da yok benim burda . Geçen sene üniverste kazanmıştım ama güzel bi bölüm olmadığı içinn gitmedim suan hala kayitliyim . Benim dünyam çok kucuk her gun 1 dk mesafeli isim ve evimin arasında cikarsam bi cay içmeye cafe oda rica minnet . Bunaldim cok bunaldim .atanıp gitmem çok zor 90 fln almam lazım zaten 1 sene var . Şeytan diyo ki çek git başka şehirde is bul ailem buna da asla izin vermez üniverste desem güzel bölüm kazan cam ki okuyun bi ise yarasin ama temelimde yok . En azında evine gidip bi cay içeceğim insan olsun ama erken uzakta yakındakiler gerçekten yakinim değil Kurulu düzenimi bırakıp gidemiyorum da ben napcam çok bunaldim benim gibi olanlar varmı?
5 yıldır hiç ben bu bölümü 4 e tamamlayıp daha çok kazanayım diye aklınıza gelmedi mi? Eğitim sistemi her yıl değişirken nasıl rahat rahat 5 yıl beklediniz? Muhtemelen evlenirim gerek kalmaz diye düşündünüz? Bu rahatlık bana ilginç geliyor kusura bakmayın. Başka bir şehirde ki çok küçük bir şehir de olmamalı iş aramanız, bu arada bunu ailenize çaktırmadan yapmanız her şey tamam olup işi ayarlayınca da taşınmanız lazım. Bakın bu süreci gizli yürütemezseniz herkes müdahil olursa tüm huzurunuz kaçar zaten sizi vazgeçirirler. Küçük yerlerden hep korkmuşumdur çünkü Müge anlı da anlatılan sapıkça ahlaksızca tuhaf olaylar genelde orlarda yaşanır. Büyük şehrin insanlarının kendi yoğunluklarından bu tarz entrikalar vakti olmaz geneldeDaha önce bu tur bi kavgada ayrı eve çık cam dediğimde annem panik atak krizi geçirdi agzimi actigima pisman oldum .küçücük ilçede ayrı eve çıkmam da imkansız . Ek puan vermiyolar mezun olalı 5 yil oldu okul puanım bile baya dustu
Ailen ne saçmalıyor ya , valla dicek bişe bulamadım
Bence güzel bir hayatın var canım bu günlerin değerini bil .Aslında genel olarak herkes öyle değil mi küçük yerlerde işten eve evden işe ...Sen güzelleştireceksin dünyanı bence arkadaşlarınla ailenle..Zaten evlilik düşünüyorsundur bir kaç seneye istediğin gibi biri ile evlenip büyük şehir de düzen kurarsın.
Problem ailende değil sende. Oturup ders çalışmaya tabiri caizse dötün yok.
Yoksa hayatından memnun olmayan bir insan 5 yıl içinde ya üniversiteye giderdi ya kpss kasıp memur olurdu.
Sen evlenmeye odaklanmış, geleceğini düşünmemişsin.
Geç değil, istersen ikisini de yapabilirsin. Ama istersen. Ya da hayırlı bir kısmet beklersin.
Sence ailen haksız mı?Akşam kuzenim benimle biseyler yapmak istedi ama ailemin yenj koydugu aksam dışarı çıkma yasağı yüzünden cikamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?