Dunyanin En dengesiz kadini bildiriyor..

piramses1982

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2018
880
493
33
Gecmis postlarima baktim....esimle bosanma arifesinde yazdiklarima....esimin kavga sonrasi dayanamayip tokadi bastigindan bahsetmisim, ve tabi yorum yapan herkes "ne bicim adam o" demisler....
Simdi, herseyi en bastan ele aliyorum. Bir suredir postlarimi takip edenler bilir. Benin kadar dengesiz, degisken, donek, kiskanc birini dahi hayatimda gormedim. Ve ben tum bunlari esime de yasattim. tokadi asla savunmak icin demiyorum ama adami resmen delirtmisim.

Ben cok mu hastayim? Ya da pis karakterli miyim? Keske gecirmis oldugum kazadan beni kurtarmasalardi da bu gunlerimi yasamasaydim.

Ailem adina cok uzgunum, boyle bir kizlari oldugu icin. Esim adina uzgunum diyemiyorum, zira bu kadar tembel bir adama Allah benim gibi bir ceza verdi.

Bir adim sonrasini goremiyorum. Gelecek....hicbir fikrim yok

Yeter yahu. Kac gundur kendini gomup duruyorsun. Tedavini ol diyoruz, pozitif seyler yazmaya calisiyoruz ama nafile.
Tedavim yarin basliyor. Ne kadar doluyum goruyorsunuz ki, resmen burasi gunluk gibi yazma ihtiyaci hissediyorum. Cemkirmenizi gerektirecek bir durum yok.
Ne kadar hasta oldugumu siz dusunun ve "deli bu deli " deyip gecin

Neden diğer konuda verilen tavsiyelere yarım yamalak cevap verip yeni konu açtığınızı anlamadım.

Evet delisiniz desek rahatlayacak gibisiniz..
Ne kadar kecileri kacirmis durumdayim ki kendimi durduramiyorum.
Beni mazur gorun. Tedavim yarin basliyor. Ne kadar caresiz oldugumu, imdat cigliklarimi gorun.
Yargilamakta haklisiniz ama lutfen kadin cidden hasta deyip gecin.
Resmen imdat cigliklari attigimi cok net farkediyorsunuz. Kendimle bu kadar kavgaliyim

Bende öyleyimmmm :)))) olay sicagi sicagina yasayinca farkli seyler hissebiliyorsun ama uzerinden zMan gecince aslinda orda şu sozu soylemeseydm gayet iyiydik falan diyosun...

Tedavim yarin basliyor. Ne kadar doluyum goruyorsunuz ki, resmen burasi gunluk gibi yazma ihtiyaci hissediyorum. Cemkirmenizi gerektirecek bir durum yok.
Ne kadar hasta oldugumu siz dusunun ve "deli bu deli " deyip gecin
Bir insan kendine bu kadar yuklenmez. Okuduklarimdan ben rahatsiz oldum artik.

Denemek yok, pes etmek var, beni deli kabul edin var. Tedavin de bu ruh haliyle bir ise yaramaz ki cunku sen coktan pes etmissin.

Dunyanin sonu mu geldi, hastalik mi var.?Trafik kazasi gecirip olumle burun buruna gelmissin. Dunyevi seylerin , markalarin , islerin , doktoralarin bos oldugunu en cok senin anlaman gerek.

Bunun yerine doktoram , kocam, isim , DR title i. Hepsi bos sen boyle hissettikten sonra hicbir sey seni mutlu etmez cunku sen mutsuzluktan besleniyorsun su an.

Aklin da basinda deli filan degilsin sen...

"cunku sen mutsuzluktan besleniyorsun su an." Madem yarin terapime basliyorum, bu cumlenizi dikkate alicam. Cidden boyle dusunmemistim....kendime acimayi birakmam gerekiyor

Onceliklerinizi degistirin..ne olursa olsun kendinize deger verin..bu dunyaya bir defa geliyoruz..ve bu kisa hayatin kisa zamanlarini bosa geciriyorsunuz boyle ah vah diyereek..onceliginiz saglikliyim mutluyum olsun..dr es koca is sonrada gelir

eskı konularınıza bakmadım bılmıyorum ama bu konuyu okudugum kadarıyla kendınıze fazla yuklenıyorsunuz
hersey sızın elınızde ıyı dusunun ıyı ısteyın ıyı olsun

Sana zahmet kıçını kaldırıp değişsene,yardım al, profesyonel yardım komşu arkadaş yardımı değil. Ve şikayet etmeyi bırak harekete geç.

gecmis konularina goz gezdirdim. neden bosanmiyorsun soyleyeyim cunku bosanirsan sana ait olan birseyi bir baskasi alabilir. hepsi bu. sevdigin icin ozledigin icin degil. oyuncagini birakirsan bir baskasi oyuncagina sahip cikar.
senin icin hayirlisi olsun. hayat boyle yasanmaz...

İnanın sizi yargılamıyorum.
Sadece üzülüyorum.

Bir önceki konuda resmen seferberlik ilan ettik ama siz kulaklarınızı tıkayıp çığlık atarak ordan oraya koşuşturuyor gibisiniz.

Kendiniz hakkında böyle cümleler kurmayarak, her dakika deliliğinizi kendi kendinize ilan edip, tescillemeyerek işe başlamalısınız.

Sanirim dogru. Ve bir de kaza yuzunden yamuk kalan yuzum ve yalniz kalma korkusu da var. Ayrica almanyada oturumu kaybetme de var....

inanın tedavi iyi gelecek size
önce kendinizle kavganızdan vazgeçeceksiniz
sonra kendinize değer vermeyi öğreneceksiniz
P.S. aynı yollardan geçmiş ve hala geçiyor olan biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…