- 4 Mayıs 2018
- 880
- 493
- 33
- Konu Sahibi piramses1982
-
Tedavim yarin basliyor. Ne kadar doluyum goruyorsunuz ki, resmen burasi gunluk gibi yazma ihtiyaci hissediyorum. Cemkirmenizi gerektirecek bir durum yok.Yeter yahu. Kac gundur kendini gomup duruyorsun. Tedavini ol diyoruz, pozitif seyler yazmaya calisiyoruz ama nafile.
Ne kadar kecileri kacirmis durumdayim ki kendimi durduramiyorum.Neden diğer konuda verilen tavsiyelere yarım yamalak cevap verip yeni konu açtığınızı anlamadım.
Evet delisiniz desek rahatlayacak gibisiniz..
Gecmis postlarima baktim....esimle bosanma arifesinde yazdiklarima....esimin kavga sonrasi dayanamayip tokadi bastigindan bahsetmisim, ve tabi yorum yapan herkes "ne bicim adam o" demisler....
Simdi, herseyi en bastan ele aliyorum. Bir suredir postlarimi takip edenler bilir. Benin kadar dengesiz, degisken, donek, kiskanc birini dahi hayatimda gormedim. Ve ben tum bunlari esime de yasattim. tokadi asla savunmak icin demiyorum ama adami resmen delirtmisim.
Ben cok mu hastayim? Ya da pis karakterli miyim? Keske gecirmis oldugum kazadan beni kurtarmasalardi da bu gunlerimi yasamasaydim.
Ailem adina cok uzgunum, boyle bir kizlari oldugu icin. Esim adina uzgunum diyemiyorum, zira bu kadar tembel bir adama Allah benim gibi bir ceza verdi.
Bir adim sonrasini goremiyorum. Gelecek....hicbir fikrim yok
Bir insan kendine bu kadar yuklenmez. Okuduklarimdan ben rahatsiz oldum artik.Tedavim yarin basliyor. Ne kadar doluyum goruyorsunuz ki, resmen burasi gunluk gibi yazma ihtiyaci hissediyorum. Cemkirmenizi gerektirecek bir durum yok.
Ne kadar hasta oldugumu siz dusunun ve "deli bu deli " deyip gecin
"cunku sen mutsuzluktan besleniyorsun su an." Madem yarin terapime basliyorum, bu cumlenizi dikkate alicam. Cidden boyle dusunmemistim....kendime acimayi birakmam gerekiyorBir insan kendine bu kadar yuklenmez. Okuduklarimdan ben rahatsiz oldum artik.
Denemek yok, pes etmek var, beni deli kabul edin var. Tedavin de bu ruh haliyle bir ise yaramaz ki cunku sen coktan pes etmissin.
Dunyanin sonu mu geldi, hastalik mi var.?Trafik kazasi gecirip olumle burun buruna gelmissin. Dunyevi seylerin , markalarin , islerin , doktoralarin bos oldugunu en cok senin anlaman gerek.
Bunun yerine doktoram , kocam, isim , DR title i. Hepsi bos sen boyle hissettikten sonra hicbir sey seni mutlu etmez cunku sen mutsuzluktan besleniyorsun su an.
Umarim..."cunku sen mutsuzluktan besleniyorsun su an." Madem yarin terapime basliyorum, bu cumlenizi dikkate alicam. Cidden boyle dusunmemistim....kendime acimayi birakmam gerekiyor
Ne kadar kecileri kacirmis durumdayim ki kendimi durduramiyorum.
Beni mazur gorun. Tedavim yarin basliyor. Ne kadar caresiz oldugumu, imdat cigliklarimi gorun.
Yargilamakta haklisiniz ama lutfen kadin cidden hasta deyip gecin.
Resmen imdat cigliklari attigimi cok net farkediyorsunuz. Kendimle bu kadar kavgaliyim
Sanirim dogru. Ve bir de kaza yuzunden yamuk kalan yuzum ve yalniz kalma korkusu da var. Ayrica almanyada oturumu kaybetme de var....gecmis konularina goz gezdirdim. neden bosanmiyorsun soyleyeyim cunku bosanirsan sana ait olan birseyi bir baskasi alabilir. hepsi bu. sevdigin icin ozledigin icin degil. oyuncagini birakirsan bir baskasi oyuncagina sahip cikar.
senin icin hayirlisi olsun. hayat boyle yasanmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?