Dünyanın en Güzel varlıkları Masum Melekler <3

_KaRa_KisSs_

umutlu bekleyiş
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
54
0
36
Bursa
Bende çok istiyorum minik Ellerin sevgiyle parmaklarımı tutmasını Adetim 3 gün geÇti ve kasıklarımda ara ara gidip gelen ağrı belimde ağrı sanki her an adet olucakmışım korkusu iyice strese soktu beni ne yapıcam bilmiyorum dün test yaptım pozitif kısmında zor görünen çizgi vardı dikkatli bakmasaydım fark etmicektim bile karnımda feci şiş gören hamilemisin diyor gaz sancım karnımda batmalar oluyor sizce bebiş varmıdır ???

bu konuyu açtığımda sabırsızlıkla bebişim olmasını istiyordum ÇOK şükür RABBİM dileklerimi kabul etti Bebişim 3 aylık oldu bile :)

hayırlı olsun arkadaşım. tebrik ederim Allah bebeğinin sağlıcakla doğmasını nasip etsin. bu konuyu açtığında hamileydin demekki. darısı bizim başımıza olsun. acaba bizde buraya hamile olduğumuzu ne zaman yazıcaz. habire bir dahaki aya transfer olup duruyoruz. bebişinin cinsiyeti bellimi. Allah gönlüne göre verir İnşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…