• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyanın en salağı

Üniverste sinavinda basarisiz olmanin nedeni mutemelen yanlis calisma stratejin.
Sinavi gecen kisilerin calisma yöntemini interneten dinle ve onlar gibi calis derslerine.
Okul, sinavlarda basarinin sadece zeka ile alakasi yok.
Nekadar azimliysen, ne kadar disiplinliysen basari oranin okadar yüksek olur.
Çok teşekkür ederim

Bence sen yazdıklarımı tam olarak anlamamışsın.Çevrendekilerdeki sıkıntı aşikar , fakat ilk mesajında buna inandığını,iç sesinle kendine salak aptal dediğini, bu yüzden ortamlarda konuşmadığını kendin yazmışsın.
Bir insan yıllarca kendini yetersiz ve değersiz bulup bir de kendine salak diyorsa, bu artık kanıksanmıştır.Öyle 2-3 günlük motivasyon gazıyla çözülmez problem bilinçaltında çünkü.O yüzden bunun ilerlemiş bir durum oldugunu söyleyip prof.yardım alman gerektiğini söyledim
Size aynen katiliyorum, bu degersizlik hissi profesyonel bir sekilde tedavi edilmezse ileride daha farkli komplikasyonlar yasayacaktir konu sahibi.

Hayatta hiç bir başarınız yoksa yeterince denemediğiniz içindir.
10-20-30-100-1000 her deneme başarı için ihtimaldir
ihtimallerinizi kendiniz oluşturacaksınız. Emek vermeden olmuyor 🤷🏻‍♀️
Çok teşekkür ederim

Küçüklüğümden beri hep hor görülen sürekli salak beceriksiz işe yaramaz olduğumu ima edenler yüzünden buna o kadar inandım ki ders çalışmam lazım içimden ses diyorki sen zaten salaksın bugüne kadar hicbir başarın yok benim baba denilen adam piskolojik zihinsel sorunları olan biri ve küçüklüğümden beri annem hep baban gibi salaksın derdi hatta bi yerden en ufak hatada öyle bi bakışı oluyor ki salak beceriksiz işe yaramaz dediğini okuyorum gözlerinden küçükken fiziksel ve piskolojik şiddet gördüğüm ve kötü şeyler yaşadığım için asla konuşmazdım herkes aptal olduğumu düşünür söylerdi atamıyorum üzerimden içimden zor bir hayatım var ve birşeyler denesemde hep başarısız oldum ama salak değilim bence ama bunu atamıyorum üzerimden içimden sizce ne yapmalıyım psikolog hariç
Sen çok kıymetlisin asla onlara inanma , okuyarak iyi bir meslek sahibi olarak herkese gününü göster, en iyi intikam başarıdır bunu unutma...

Sana okadar sarılmak geldi ki içimden..
Yerim seni yaa , sen dünyanın en akilli en saf ve temiz insanisin.
Kotu soz sahibine aittir.
Ah bu ebevynlerimiz.. Senin suçun yokki seni bu şekilde yetiştiren de suç.
Lütfen derslerine çok çalış ve dünyanın en akıllı insani olduğunu ailene göster.
Bu bile senin için harika bir sebep.
Bende okumadim ve okadar eksik hissediyorum ki kendimi bu anlamda. Keşke okusaydim diyorum.
Lütfen kendini salma oku meslek edin kendi ayakların üzerinde dur ve ne kadar güçlü ve akilli olduğunu gösterip ailenin utandir
Canım benim

Sana okadar sarılmak geldi ki içimden..
Yerim seni yaa , sen dünyanın en akilli en saf ve temiz insanisin.
Kotu soz sahibine aittir.
Ah bu ebevynlerimiz.. Senin suçun yokki seni bu şekilde yetiştiren de suç.
Lütfen derslerine çok çalış ve dünyanın en akıllı insani olduğunu ailene göster.
Bu bile senin için harika bir sebep.
Bende okumadim ve okadar eksik hissediyorum ki kendimi bu anlamda. Keşke okusaydim diyorum.
Lütfen kendini salma oku meslek edin kendi ayakların üzerinde dur ve ne kadar güçlü ve akilli olduğunu gösterip ailenin utandir
Canım benim
Çok çok teşekkur ederim sizde bu bilinçle geç kalmış değilsiniz herkesin hayatı bir değil kimseyi kıstas olarak almayın herşey deneyerek oluyor denemekte geç kalmadınız

Küçüklüğümden beri hep hor görülen sürekli salak beceriksiz işe yaramaz olduğumu ima edenler yüzünden buna o kadar inandım ki ders çalışmam lazım içimden ses diyorki sen zaten salaksın bugüne kadar hicbir başarın yok benim baba denilen adam piskolojik zihinsel sorunları olan biri ve küçüklüğümden beri annem hep baban gibi salaksın derdi hatta bi yerden en ufak hatada öyle bi bakışı oluyor ki salak beceriksiz işe yaramaz dediğini okuyorum gözlerinden küçükken fiziksel ve piskolojik şiddet gördüğüm ve kötü şeyler yaşadığım için asla konuşmazdım herkes aptal olduğumu düşünür söylerdi atamıyorum üzerimden içimden zor bir hayatım var ve birşeyler denesemde hep başarısız oldum ama salak değilim bence ama bunu atamıyorum üzerimden içimden sizce ne yapmalıyım psikolog hariç
Bahaneler arkasına saklanmayı bırakıp ders çalışmaya başlayın.

Önemli olan senin salak olmadigina inanman? İnsanlar insanları türlü türlü kelimelere sokarlar sen nesin neredesin? Kendini bil kendine sahip çık önemse ki herkes önemsesin.Yapılan haksızlıgın farkındasın lütfen kendine zulmetme.

Motivasyon videosu izle özgüvenle alakalı. Bilinçaltı temizliği gibi videolar da izleyebilirsin ama sürekli hale getir en az 21 gün

Fırsatın var işte derslerine çalış. Bence zihinsel problemi olan baban değil annenmiş aslında.

Önemli olan senin salak olmadigina inanman? İnsanlar insanları türlü türlü kelimelere sokarlar sen nesin neredesin? Kendini bil kendine sahip çık önemse ki herkes önemsesin.Yapılan haksızlıgın farkındasın lütfen kendine zulmetme.
Çok teşekkür ederim

Fırsatın var işte derslerine çalış. Bence zihinsel problemi olan baban değil annenmiş aslında.
Baba denilen adam onada çok eziyet ediyor annemin bu yüzden piskolojisi bozuk baba denilen ... diyorum farkındaysanız çünkü insan bile değil çok işkence etti bize

Back
X