Dünyaya geliş sebebim yemek pişirmek,temizlik,düzenlemek...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Sabah kalkıyorum maraton başlıyor kahvaltı hazırla çocukları yedir giydir,hade bir koşturmacada ev için başlıyor sonra koştur koştur evi sil,süpür,yıkananları as kuruyanları katla yerleştir.sonra gene yemek faslı yerleştir.sona akşam yemeği pişir yedir topla sil temizle.çay koy,akşam 9 oldumu işim bitiyor.ama bende bitiyorum.çalışan bayanlar nasıl başediyor bilmiyorum valla allah kolaylık versin.bazen omuzlarımda dermanım kesiliyor uzanıyım diyom iki dakika gözüme bişey ilişiyor uzanacağımı unutup o işe başlıyorum.sırf benmi böyleyim herkezmi aynı bilmiyorum.bişeyler yapmak istiyorum kendim için büyük kızım anasınıfına başlıyor bu sene eşimden direksiyon dersi almağa başladım.kuaför kursuna gitmek işyeri açmak çalışmak istiyorum.hatta işi abartıp gelecek sene yarıda bıraktığım üniversiteye başka bir bölümden yeniden girmek evdede olsa okumak istiyorum.aktif olmak kendim için bişeyler yapmak istiyorum.umarım her şey istediğim gibi olur.yaşlandığımda ardıma baktığımda mutlu yaşadım evet çocuklarımı kendim büyüttüm iyi bir eş iyi bir anne olmak için çabaladım buarada kendim içinde bişeyler yaptım bununla gurur duyuyorum demek istiyorum.hiç bir şey için geç değil buna inanıyorum.a.s

ne güzel kararlar almışsın. Allah gönlüne göre versin herşeyi inşallah
dediğin gibi hiçbişey için geç değil insan yeterki istesin

Sizde bu farkındalık ve azim olduktan sonra muhakkak üstesinden gelirsiniz.a.s.

Umarım hakkınızda en hayırlısı olur.:1hug:

valla ablacım allah kolaylık wersin de öyle sabahtan akşama koşuşturmaca da sağlığını elinden alır allah korusun...herşey mükemmel olacak die bişi yok kendini düşün biraz da...ama seni takdir ettim walla inşallah planlarını hayata geçirirsin..:lepi:

allah çalışana kolay versin
ama ev hanımlarına daha kolaylık versin çünkü ev hanımlarının işi dahada zor aynen yukarıda yazdıklarına katılıyorum
artı çalışanlar ay sonunda maaşını alıyorlar ev hanımları maaşını almak şöyle dursun
birde sitemle karşılaşıyorlar akşama kadar evde yatıyorsun...vs vs

canım hakkında hayırlısı olsun,karar vermek başarmanın yarısıdır zaten.umarım hayat istediğin yönde gider.

canım herşey sırayla olur inşallah.azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz.benim kayınvalidem 45 yaşından sonra araba kullanmayı öğrendi.şuan bilgisayar kursuna gidiyor.daha önce cilt bakımı kursuna falan gitmiş.yani hiçbir şey için geç kalmış olmazsın bak insanlar 45inden sonra bile birşeyler yapmaya çalışıyor ki sen daha çok gençsin...

Bir arkadaşım vardı çok sosyal olmadığı bir ile tayini çıkmış eskiden, dışarıda dolaşma imkanım olmadığı için kendimi deli gibi temizliğe vermiştim diyordu. Belki sizinkide bundan kaynaklı bir şeydir, hakikaten çok yoruyormuşsuznuz kendinizi hergün de temizlik yapmayın canım yada hergün farklı yemek yapmayın alışsın evdekiler bir yemeği iki gün yemeye. Hoş çalışmaya başlarsanız bunları istesenizde yapamazsınız, şimdiden alışın sizde, ancak eğer hastalık gibiyse bu durumunuz ne yapar eder eski düzeni devam ettirmeye çalışırsınız buda sizde gerek sinirsel gerek bedensel rahatsızlıklara neden olur. Salın biraz kendinizi.

Mükemmeliyetçi olmayın ev işleri konusunda, çünkü siz ne kadar mükemmel yapsanızda ev işleri maaşesef nankördür, gelecek için verdiğiniz kararlar çok güzel Allah yolunuzu açık etsin, çok radikal kararlar alıp uygulamasa bile insan, muhakkak başka başka şeylerle ruhunu doyurabilmeli, mesela spor, müzik

Allah herseyin hayırlısını yazsın sanada...kararlarının arkasında dur sonuna kadar

aldığın kararalrı da uygularsan cnım dünyaya kendi tabirinle temizlik yapmak için gelmiş olmayacaksın sadece..

bence ev hanımları çalışanlardan daha çok yoruluyor..yemek yapmasanız bütün gün evde ne yapıyorsun derler..
ben çalışıyorum elimden bu kadar geliyor bile demiyorum..bu özür gibi bişey..
benimde canım var deyip salıyorum herşeyi..çalışıyor olmanın en büyük avantajı bence..kimse evinizin bal dök yala kıvamında olmasını,iyi yemek yapmanızı beklemiyor..

imza,,,çıtır-tatlicadiarzu-

canım 2 yaş arayla 2 tane çocuğum var daha küçükler ondan bukadar koşturuyorum.haklısın dediğin doğru insan nekar koşturursa hep aynı şey bekleniliyo.bir gün yapmasan yadırganıyo.allahtan anlayışlı bir eşim var hastalığımda yorgunluğumda elinden geldiği kadar yardımcı oluyor.herkeze teşekkür ederim.:1hug:

azmin elinden bişi kurtulamazmış..
sende bu azım oldukca ustesınden gelemıceın şeyın olmadıını dusunuorummm...
hersey gonlunce olsun....

Bir seyi cok istersen mutlaka elde edersin,diye dusunuyorum. Hic bir zaman gec degildir! Iyi sanslara.s.

Tatlı cadı,bir yerden başlamak çok güzel.Başarılar diliyorum ve kararların için seni kutluyorum.

kesinlikle katılıyorum... Üstelik "tüm gün evdeydin ,ne yaptın da yoruldun?" sorusuna

maruz kalan da ev hanımları ...Zaten öyle dediği zaman alıcan o adamı evire çevire klava:

Neyse , şiddete karşıydım ben di mi sırnaşık şey : kendine hakim üye smili:

arkadaşlar ben çalışan bir bayanım ve öncelikle şuna katılmıyorum:
ev hanımlarının işi çok zor çalışan rahat
böyle birşey yokk...
evin işini kim görüyor sanki gene biz yapıyoruz
yani ev hanımlığı artı çalışmak bu ikisi bir arada çok zor
ha ben rahatım evin işini yapabildiğim kadarını yapıyorum elimden ne gelirse artık
Şimdilik çocuğum da yok tabi biraz da o yüzden

konuyu açan arkadaşımı tebrik ederim gerçekten çok gayretli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…