• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyayı Ayağa Kaldıran Yarışma

Anlamayanlar sınıfı diye nitelendirmekte bence cok yanlış. Sevmiyorum sevmek zorundada değilim. Adamlara sorun ne türkleri ne müslümanları seviyorlar. Çok zeki ve çok zengınler demekki burayla alakası yok. Kitabımızda bile birçok yerde geçerken bu konu kusura bakmayın anlayamicam malesef..
hiç kimsenin farklı birine tahammülü yok artık zaten..kendi ülkemizdede ırkçılığın dibini yaşıyoruz..akil insanlar sefere çıktı hadi hayırlısı..

israille buradaki yada şilideki bir yahudi vatandaşını bir tutmak o kadar yanlış ki..
şu an israilin başında sağ görüşlü aşırı dinci bir lider var..
bizdede öyle..
tüm halk bu liderimi istiyor..
baştakilerin politikalarını onaylamayan insanlarda var..

Ya bilmiyorum bu konuda dikleşmek yada iddialaşmakta istemiyorum kafam çok karışıyor ve zaman zaman kendimle çelişiyorum. Ama kitabımızdada yazıyor boşuna değildir değilmi yazanlar.. Bilemiyorumm :KK34::KK34:

Ya ne Yahudilermiş arkadaş.
Şu kafanızdaki saçma kafatasçılığı atın bir kenara artık.Kafatasçılık günümüzde çok tutmuyor 100 yıl önce şansınız vardı belki.
Bu iğrenç programı da destekleyenleri anlayamıyorum.Yarın bir gün ''Türklerden nefret etmek'' diye bir kriter eklerlerse aynı anlayışı bekliyorum bu arkadaşlardan.

Ya ne Yahudilermiş arkadaş.
Şu kafanızdaki saçma kafatasçılığı atın bir kenara artık.Kafatasçılık günümüzde çok tutmuyor 100 yıl önce şansınız vardı belki.
Bu iğrenç programı da destekleyenleri anlayamıyorum.Yarın bir gün ''Türklerden nefret etmek'' diye bir kriter eklerlerse aynı anlayışı bekliyorum bu arkadaşlardan.
yokmuyudu almayada dazlaklar. türklere saldıran türklerin evini yakan öldüren.

Ya bilmiyorum bu konuda dikleşmek yada iddialaşmakta istemiyorum kafam çok karışıyor ve zaman zaman kendimle çelişiyorum. Ama kitabımızdada yazıyor boşuna değildir değilmi yazanlar.. Bilemiyorumm :KK34::KK34:
farklı yorumlanmış olabilir..o zaman Yahudi olan her bebeği gömsünler ileride sorun teşkil eder diye..bu başları tutan çıkarcıların güddüpü politikalar..milletin birbirini yemesi onların işine gelir..keseleri dolar..dünyanın sefasını kendileri ve yedi sülaleleri sürer..bunların inancı falan olduğunu asla sanmıyorum..yalan..inançlı insan çıkarı için hiç bir şey yapmaz..

farklı yorumlanmış olabilir..o zaman Yahudi olan her bebeği gömsünler ileride sorun teşkil eder diye..bu başları tutan çıkarcıların güddüpü politikalar..milletin birbirini yemesi onların işine gelir..keseleri dolar..dünyanın sefasını kendileri ve yedi sülaleleri sürer..bunların inancı falan olduğunu asla sanmıyorum..yalan..inançlı insan çıkarı için hiç bir şey yapmaz..
oda dogru diğeride doğru sustum.. Kara cahil değilim ki körü körüne birşeye inanayım. o_Oo_O

oda dogru diğeride doğru sustum.. Kara cahil değilim ki körü körüne birşeye inanayım. o_Oo_O
allah sonumuzu hayır etsin..insanları birbirine düşman ediyorlar..insan yaşatmak için var olmalı ağaç dikelim,hayvanlara kalan yiyeceklerimizden verelim su verelim..fakire kullanmadığımız eşyalarımızı verelim..bende organlarımı bağışlıyacağım nacishane insanlığa tek hizmetim bu olabilir nasib olursa..

allah sonumuzu hayır etsin..insanları birbirine düşman ediyorlar..insan yaşatmak için var olmalı ağaç dikelim,hayvanlara kalan yiyeceklerimizden verelim su verelim..fakire kullanmadığımız eşyalarımızı verelim..bende organlarımı bağışlıyacağım nacishane insanlığa tek hizmetim bu olabilir nasib olursa..
Kesinlikle katılıyorum. Ehliyetımı aldıgım yıllarda istemıstım bagıs babam kızmıstı o dönem :( öldü muamelesı yapılıp organlarını alıyorlar dıye. Çocuk aklı korkmuştum. ama oda bir sürü prosedür kolaylastırılmalı..

Kesinlikle katılıyorum. Ehliyetımı aldıgım yıllarda istemıstım bagıs babam kızmıstı o dönem :KK43: öldü muamelesı yapılıp organlarını alıyorlar dıye. Çocuk aklı korkmuştum. ama oda bir sürü prosedür kolaylastırılmalı..
ailelerimiz gelenekçi böyle şeyleri istemezler..bilmiyorum canım ama içimden öyle bir şey olacağı geçmiyor..

asla ırkçı değilim her mezhebin milletin iyiside vardır kötüsü de..... bu konuda çooook genişim....programa gelince işte bu zihniyetler insanı birbirine düşman ediyor....KINIYORUM:KK48:

Ne yaziyor kitabinda? Bastan asagi Israilogullarindan ve onlara gonderilen peygamberlerden bahsediyor, onlara inananlardan inananlar diye bahsederken, karsi gelenlerin ugratildigi gazaptan bahsediyor... sonra da onlari sevmeyiniz mi diyor?

Ne yaziyor kitabinda? Bastan asagi Israilogullarindan ve onlara gonderilen peygamberlerden bahsediyor, onlara inananlardan inananlar diye bahsederken, karsi gelenlerin ugratildigi gazaptan bahsediyor... sonra da onlari sevmeyiniz mi diyor?
ince konular bunlar saraylım kızın üstüne gitme..daha 10gün ya oldu ya olmadı zavallı çocuğu ırkçılık uğruna katlettiler..sütten ağzımız yanmış zaten..
işin garibi kafa kesmek için her ırkçının haklı bir nedeni varo_O

ince konular bunlar saraylım kızın üstüne gitme..daha 10gün ya oldu ya olmadı zavallı çocuğu ırkçılık uğruna katlettiler..sütten ağzımız yanmış zaten..
işin garibi kafa kesmek için her ırkçının haklı bir nedeni varo_O
Ben cocugun olumunun irkcilikla baglantisini pek kuramadim. ISID'li oldugu sanilip oldurulen cocuklardan bahsediyorsan eger. Cunki ayni cevreden, ayni irktan insanlar tarafindan oldurulduler. Yani Yasin ve arkadaslari.. Onlar bana dogudaki halkin icinde cehaletin ne kadar buyuk olabildigini ve bir kisinin kiskirtmasi ile bu cehaletin neler yapabilecegini gosterdi, cok urkutucu.

Ben cocugun olumunun irkcilikla baglantisini pek kuramadim. ISID'li oldugu sanilip oldurulen cocuklardan bahsediyorsan eger. Cunki ayni cevreden, ayni irktan insanlar tarafindan oldurulduler. Yani Yasin ve arkadaslari.. Onlar bana dogudaki halkin icinde cehaletin ne kadar buyuk olabildigini ve bir kisinin kiskirtmasi ile bu cehaletin neler yapabilecegini gosterdi, cok urkutucu.
inan facede pkk yandaşlarını okursan acırsın cehaletleri sonsuz..
kobaniye TC askeri güç göndermediği için pkk yandaşları sosyal medyada türklere tehditler yağdırdı

Hanımlar, rica ediyorum ırkçı söylemlerden kaçının, dini söylemlerden de.

Hem yasalara hem site kurallarına göre ırkçılık yasak, dini söylemlerse zaten yasakta hadi bu bölümde dini içerikli haberlerde paylaşıldığından yüzeysel konuşmanıza müsamaha gösteriliyor fakat onunda bir sınırı olsun lütfen...

Yarışmayı da saçma buldum, şimdi empati yapalım, bu yarışma bir Yahudi ülkesinde yapılsaydı ve müslümanlardan nefret etmek şartı olsaydı hatta podyumun arka planında Peygamber efendimiz(SAV) tasfir edilseydi tepkimiz ne olacaksa aynı tepki geçerli bu yarışma için.

İnsanlar arasındaki nefreti körükleyen herşeye karşıyım.

Hiç tanımadığım, hiç görüşemeyeceğim, hiç diyaloğa girmeyeceğim kişiler ırkçılık yapınca pek etkilenmiyorum ama, şurada yazıştığım insanların ırkçılık yaptığını görünce çok üzülüyorum, kızıyorum, şaşırıyorum... İnsana insan olarak değer vermeyen insanlarla aynı ortamı paylaşmak bünyeme ağır geliyor.

Saçma bir yarışma. Çok saçma. Çok gereksiz. İnsanları bu şekilde ayırıp birbirine düşürmeyi amaçlayan program yapımcıları utansın. Bir de doğduğu ülkenin, ten renginin, ırkının kendi elinde olmadığını farkedemeyip, sahip olduğu özelliklerin hepsi kendi başarısıymış gibi övünenler utansın.

Back
X