Dünyayı Geziyorum- Kanal7

• Konu Sahibi Konu Sahibi adra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

adra

Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana.
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
13.765
13.418
823
Ekranların beğeniyle takip edilen sunucusu Özlem Tunca, eşi Yasin Esirgenç ve minik oğlu Yakupcan ile birlikte yollara düşüyor. Özlem Tunca, ‘Dünyayı Geziyorum’ programıyla alışılmışın dışına çıkarak farklı ülkelerden farklı kültürleri Kanal 7’de her pazar saat 17.00 de izleyiciyle buluşturuyor.

oYpLJR.jpg

Kazen`in gezi programına rakip olarak kendi sevdiğim gezi programını tanıtayım.:KK48:Diğer gezi programından farklı bence.En ücra köyünden,hiç kimsenin giremediği tapınaklara kadar merak edilen herşeyi tanıtıyorlar.Özlem Tunca yönetmen eşi ve sırtında taşıdığı küçük oğluyla her hafta başka ülkede.Yakupcan çok sevimli.Hiç sesi çıkmıyor annesi sunum yaparken.:KK46:

Hiç izlemedim daha doğrusu denk gelmedim :) Gülhan'ın Galaksi Rehberi oluyo haftasonları trt de onu izlemeye çalışıyorum zamanım oldukça çok hoş sunuyo :)

Hiç izlemedim daha doğrusu denk gelmedim :) Gülhan'ın Galaksi Rehberi oluyo haftasonları trt de onu izlemeye çalışıyorum zamanım oldukça çok hoş sunuyo :)
İzlemenizi tavsiye ederim.Sunucu da çok tatlı.Gülhan`ı biliyorum izlemiştim.Bütün gezi programlarını çok seviyorum.Ama bu programı daha çok seviyorum.Sunucu doğumdan hemen sonra oğlunu da dahil etti programa.Her kadının yapacağı iş değil.Ailecek geziyorlar:))

İzlemenizi tavsiye ederim.Sunucu da çok tatlı.Gülhan`ı biliyorum izlemiştim.Bütün gezi programlarını çok seviyorum.Ama bu programı daha çok seviyorum.Sunucu doğumdan hemen sonra oğlunu da dahil etti programa.Her kadının yapacağı iş değil.Ailecek geziyorlar:))

Gerçekten zor olmalı küçücük çocukla gezmek bravo valla hem bizler için güzel bir program , hem ailecek geziyolar harika :) İzlicem inşallah

Bu pazar Sri Lanka`dalar.:KK73:

İkinci takip ettigim gezi programi, Yakupcan bey zaten programa ayri bi hava katiyor:KK36:
Bi kere turistlere sarki soyletmisti Ozlem, İtalyada bi meydanda, uc bes kisiyle baslayan koro yuzlerce kisi olmustu bi anda, cok hosuma gitmisti.:KK6:

Kanaltürk teydi oradayken izliyordum.Kanal7 ye geçtiğini şimdi öğrendim.Bu arada her izlediğimde kıyafetlerini görünce yorum yapmadan duramazdım.Çok kötü giyiniyor.

İkinci takip ettigim gezi programi, Yakupcan bey zaten programa ayri bi hava katiyor:KK36:
Bi kere turistlere sarki soyletmisti Ozlem, İtalyada bi meydanda, uc bes kisiyle baslayan koro yuzlerce kisi olmustu bi anda, cok hosuma gitmisti.:KK6:
Hiç sesi çıkmıyor Yakupcan`ın.:KK36:Gerçi bu ara mikrofon ilgisini çekiyor doğal olarak.:KK36:

Roma programını diyorsun.Evet çok güzeldi.Zenci grupla başlamıştı şarkıya sonra bütün meydan eşlik etmişti.

Kanaltürk teydi oradayken izliyordum.Kanal7 ye geçtiğini şimdi öğrendim.Bu arada her izlediğimde kıyafetlerini görünce yorum yapmadan duramazdım.Çok kötü giyiniyor.
Evet Kanaltürk`ten Kanal7`ye transfer oldu.Kıyafetlerini ben de beğenmiyorum.Kısa bolero çok giyiyor.Onu giymese keşke:)) Bir de karpuz kol favorisi:)

Son düzenleme:
Dünyayı Geziyorum bugün 17.00 de Kanal7`de.:KK73:

Bu hafta Maldivler.:KK73:

22EEPA.jpg

Son düzenleme:
Bugün Singapur gezisi devam ediyor.Saat 17.00 da Kanal-7 de.:KK75:

Bu hafta Barselona.:KK55:

07Y4L8.jpg

Son düzenleme:
Minik gezgin Yakupcan.:KK46:

Jp07On.jpg

Belgrad/Sırbistan başladı.:KK55: