- 8 Aralık 2011
- 45.702
- 166.313
- 798
Çok seyredemedim ben küçüktü bir iki proğrama denk geldim çok tatlıBüyüdü de yaramazlıklara bile başladı.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok seyredemedim ben küçüktü bir iki proğrama denk geldim çok tatlıBüyüdü de yaramazlıklara bile başladı.![]()
Ben kaçırmamaya çalışıyorum.Çok güzel tanıtım yapıyorlar.Ailece çok tatlılar.Geçen zengin bir Arapın evini görüntülediler.Böyle kaldım.Çok seyredemedim ben küçüktü bir iki proğrama denk geldim çok tatlı![]()
Neten bakayım merak ettim hangi gezisiydiBen kaçırmamaya çalışıyorum.Çok güzel tanıtım yapıyorlar.Ailece çok tatlılar.Geçen zengin bir Arapın evini görüntülediler.Böyle kaldım.![]()
Medine`ydi galiba bu pazar tekrarı var sanırım.Neten bakayım merak ettim hangi gezisiydi![]()
Tamam o zaman misafirim var eğer olmazsa izleyeyimMedine`ydi galiba bu pazar tekrarı var sanırım.
Gündüz 2`de.Tamam o zaman misafirim var eğer olmazsa izleyeyim![]()
Fırsat bulursam bakayımGündüz 2`de.![]()
Ben ve eşim de çok seviyoruz bu programı,Özlem Tunca da gerçekten güzel sunuyor,Yakupcan da maşaallah programla birlikte büyüdüKazen`in gezi programına rakip olarak kendi sevdiğim gezi programını tanıtayım.Diğer gezi programından farklı bence.En ücra köyünden,hiç kimsenin giremediği tapınaklara kadar merak edilen herşeyi tanıtıyorlar.Özlem Tunca yönetmen eşi ve sırtında taşıdığı küçük oğluyla her hafta başka ülkede.Yakupcan çok sevimli.Hiç sesi çıkmıyor annesi sunum yaparken.
![]()
Ailece çok tatlılar:)Ben ve eşim de çok seviyoruz bu programı,Özlem Tunca da gerçekten güzel sunuyor,Yakupcan da maşaallah programla birlikte büyüdü![]()