bu insanlar ülkemize kabul ediliyorsa onlara yer tahsis etmeliler ve kesinlikle para vs vermeyiniz vererek daha çok dilenciliğe teşvik ediyoruz karınları aç üstlerinde yok diye acıyoruz ama şahsen şahit olduğum şeyler var kesinlikle yemek vs kabul etmiyorlar kıyafet veriyorsunuz beğenmiyorlar para diyorlar sadece... yüreğimiz el vermiyor acıyoruz ama durum maalesef bundan ibaret
bu insanlar ülkemize kabul ediliyorsa onlara yer tahsis etmeliler ve kesinlikle para vs vermeyiniz vererek daha çok dilenciliğe teşvik ediyoruz karınları aç üstlerinde yok diye acıyoruz ama şahsen şahit olduğum şeyler var kesinlikle yemek vs kabul etmiyorlar kıyafet veriyorsunuz beğenmiyorlar para diyorlar sadece... yüreğimiz el vermiyor acıyoruz ama durum maalesef bundan ibaret
aynen..faturalar yüksek gelmesin diye ne yapacağımızı şaşırdık..Valla evim doğal gazlı ben de ısınamıyorum inanır mısınız?
Aynen bu çocuk gibi ellerime hohluyorum gün boyu.
Neden?
Doğalgaza zam gelmiş, yakarken içim gidiyor. Kara kış gelene kadar bi gün bile yakmasam kardır diyorum.
Biz daha kendimizi ısıtamıyoruz çocuk
hükümet düşünmeli canım kabul etmekle olmuyor bu işler..Evde kalorifer yanıyorken bile üşüyorum. Daha da soğuk olacak havalar çok üzücü gerçekten
Aynen hükümet nasıl getirdiyse ya misafirperver olacak yada hiç almayacaktı. keşke bir şeyler yapabilsekhükümet düşünmeli canım kabul etmekle olmuyor bu işler..
Suriyeli çocuklar okula kaydolmuyor..neden kayıtsız dolaştıkları için hemen kampa gönderilecekler aileleri ile..kampa gitmek istemiyorlar..hiç biri okula gitmiyor..gitmeyecek..bu sokaklar için tehlike oluşturacak..hepsini konuştular tvde ilgili programda..
Davutoğlu açıkça söyledi,2030 da İstanbulda büyük güvenlik sorunları yaşanacak diye...Aynen hükümet nasıl getirdiyse ya misafirperver olacak yada hiç almayacaktı. keşke bir şeyler yapabilsek
Sokaklar suçlu dolu, artık suçlular zirveye ulaşacak. En kötüsüde çocuğum olunca bu ortamda yetişecek
Çocuk kapnın önüne çıksa içimiz rahat etmeyecek, insanlardan korkar olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?