Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Maske TarifleriDupduru,isil isil bir cilt icin maske
Konu Sahibiselmaizmirli
Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Gul suyu pirinc ununa katilip krem kivamina gelinceye kadar karistirilir.Yuze surulup 20 dakika beklenir ve ilik suyla yikanir.Bu maske hertur cilt icin parlaklik veren maskedir :)
Ben demlenmiş çaylada denedim..o da harika sonuç verdi..Gül suyu belki zor bazı zamanlar bulunmayabilir ama demlenmiş çay heran elimizin altında..Hakvaltıdan sonra demlikte kalan çayı süzüp pirinç unuyla krem kıvamına gelinceye kadar karıştırıp maske yaptım..Cildime renk geldi,tavsiye ederim :)
Gul suyu pirinc ununa katilip krem kivamina gelinceye kadar karistirilir.Yuze surulup 20 dakika beklenir ve ilik suyla yikanir.Bu maske hertur cilt icin parlaklik veren maskedir :)
Gul suyuyla denedim bende biraz fazlami tuttum bilmiyorum bastan kipkirmizi oldu sonra gecti sonuc harika 2 gunde bir yapicam cok tesekkurler gozeneklerimde kapandi sanki hafif
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.