Duphaston 10mg

Musmutluysamnapimmm

Asel in annesi
Kayıtlı Üye
22 Mart 2021
60
26
3
31
Kızlar pcos hastasıydım bugün dr kist görünmüyor dedi 🤗🥰 adetlerim düzenli oluyor dememe rağmen duphaston yazmış. Baktım adet söktürücü olarak geçiyor. Benim buna ihtiyacım yok ama kullanmam mı gerekiyor acaba? Bilemedim 🤷‍♀️🙍‍♀️

Hayır 5 aydır kist vardı ama dr takip edelim ilaç başlamayalm dedi. Sonra tekrar gittim büyümüş ve iki tane olmuş dedi yine ilaç vermedi. Üç ay oldu işte bugün başka bi doktora gittim kist yok dedi ama bu ilacı verdi 🙄 bu doktorları hiç anlamıyorum güvenemiyorum. Bi tedavi olmak için illa on kapı çalıyoruz 🤮

Musmutluysamnapimmm Musmutluysamnapimmm Duphaston un 4 beş çeşit kullanım amacı ve şekli var kağıdını güzelce okursan da anlayacaksın. Belki progesteron eksikliği gördü onu duzenlesin diye veya başka bir amaçla oku sen bence tüm amaçlarını ne için verdiği anlarsın.birde ne zaman icmeni soyledi oda önemli.oyle bir ilaçlı o hem adet söktürücü özelliği var hem progesteron eksikliği tedavisi için hem adet düzenlemek için ama hepsinin kullanım zamanı ve şekli farklı.

ne alaka ya banada vermişti dr ama hem adet olmamıstım hemde kist vardı içtim oldum ve patlad bence içme canım

ne alaka ya banada vermişti dr ama hem adet olmamıstım hemde kist vardı içtim oldum ve patlad bence içme canım
Bnde de aynı durum için dr duphaston yazdı siz nasıl kullandınız acaba sabah akşam olduğunu söyledi fakat kaç gün kullanmam gerektiğini hatırlamıyorum

Pardon siz ne karışıyotsunuz içip icmemesine doktor kafasına goremi yazmış Allah sizin gibilere akıl fikir versin cahilce yorumlar yapmayın kimseyide etki altına almayın

Kızlar pcos hastasıydım bugün dr kist görünmüyor dedi 🤗🥰 adetlerim düzenli oluyor dememe rağmen duphaston yazmış. Baktım adet söktürücü olarak geçiyor. Benim buna ihtiyacım yok ama kullanmam mı gerekiyor acaba? Bilemedim 🤷‍♀️🙍‍♀️
Kimsenin aklıyla hareket etmeyin hanımefendi doktor bilmese verirmi o ilacı size lütfen biraz mantıklı düşünün

Uzerinden çok geçmiş kullandiniz mi bilmiyorum. Ama adet sokturucu demek sadece adet gelmediyinde verilmez. Mesela dufastonu hamileyken de kullanirlar rahim duvari kalinlaşsim bebek iyi tutunsun diye. Halbuki o zaman da diye bilirsiniz hami rahim duvarinin soyulmasina , adete sebeb oluyordu? Bizlerin yumurtlama sonrasi bedenimizde progesteron artiyor. Ve progesteron artmasi rahmi daha da kalinlaşdiriyor. Eğer hamilelik varsa.rahim daha iyi duruma geliyor, hamilelik yoksa adet normal zamanda başliyor. Mesela benim adet dizensizligim vardi 3 ay her adetin 16ci gununden 10 gun kullandim. Biraktigimda adetlerim duzene girmişdi. Yani aslinda o kadar basit nedenden verilmiyor

Back
X