duphaston adet söktürücü

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
kızlar 3 aydır adet görmüyorum dün doktora gittim kan tahlili yaptık bebek yok ama olmadığını düşünüyodum ben zaten.. adet söktürücü diye duphaston isimli bi ilaç verdi kullanıp adeti düzene giren varmı acaba? adetliyken yine gel dedi sanırım ultrasondan ne var diye bakacak.. dün baksaydı sonuç almazmıydık ultrasondan çok merak ediyorum :KK43:

Son düzenleme:
Bende duphaston kullanmaya başladım ama duvar kalinlasmasi teşhisi ile verildi.bu hap 1 aylık çok kanamam olduğu için adeti düzene soktuğunu yan etkisi olmadığını gönül rahatlığıyla icebilecegimi söyledi eczacım inşallah sağlığına kavusursun

kızlar 3 aydır adet görmüyorum dün doktora gittim kan tahlili yaptık bebek yok ama olmadığını düşünüyodum ben zaten.. adet söktürücü diye duphaston isimli bi ilaç verdi kullanıp adeti düzene giren varmı acaba? adetliyken yine gel dedi sanırım ultrasondan ne var diye bakacak.. dün baksaydı sonuç almazmıydık ultrasondan çok merak ediyorum :KK43:

canım neden 3 ay uzun bir süre neden bu kadar beklesin kaç senedir uğraşıyosunuz :?

Adet düzensizliği için doktorumun verdiği ilaç. Bebek düşündüğüm için doğum kontrol ilaçları gibi koruyucu özelliği yok. Hatta bebeğin tutunmasını sağlıyormuş. 5-6 aya yakın kullandım. Ama pek bi faydası olmadı gibi çünkü hamile kalamadım.

Bende duphaston kullanmaya başladım ama duvar kalinlasmasi teşhisi ile verildi.bu hap 1 aylık çok kanamam olduğu için adeti düzene soktuğunu yan etkisi olmadığını gönül rahatlığıyla icebilecegimi söyledi eczacım inşallah sağlığına kavusursun

İNŞALLAH HEPİMİZ KAVUŞURUZ BANA SADECE KAN TAHLİLİ YAPTI SONRADA ADET SÖKTÜRSÜN DİYE BU İLACI VERDİ

Adet düzensizliği için doktorumun verdiği ilaç. Bebek düşündüğüm için doğum kontrol ilaçları gibi koruyucu özelliği yok. Hatta bebeğin tutunmasını sağlıyormuş. 5-6 aya yakın kullandım. Ama pek bi faydası olmadı gibi çünkü hamile kalamadım.

biz çocuk düşünmediğimiz için tutunmasını sağlayacak bi durumda olmadıgını düşünüyorum ama ne bilim. adet söktürsün diye verdi banada. siz ne zamandır ugrasıyosunuz

ben kullandım çok yüksekti östrojenim.kullanınca tam tersine kesiyordu adetimi hap bittikten 4 gün sonra oluyordum.tüm hormom hapları gibi şişirdi ödem ve kilo almaya birebir.

biz eşimle zaten bebek istemiyoruz henüz... 3 ay adet olmadım olurum diye bekledim ne bilim aksattım evet aptallık ettim :KK43:

anladım canım ne kadarlık evlisin boşver benim de tsh ım 8 olmuştu ona rağmen ilacımı düzenli kullanmadım pko çıktı ben de 3 ay bekledim sonra doğum kontrol hapına başlamıştım ama istemeden önce başlamak lazım çocuk çalışmalarına insan yıkılıyor sonra.

Biz 5 aydır uğraşıyoruz :KK43:sonra bu ilaca başladım her şeyin başı sitres regl düzenim bi bozuldu o zamandan beri düzenlemek için her şeyi yaptım sanki nafile... Duphastonu kullanırken doktor tekrar yumurta gelişimi var mı diye çağırıyormuş öyle mi..

ben kullandım çok yüksekti östrojenim.kullanınca tam tersine kesiyordu adetimi hap bittikten 4 gün sonra oluyordum.tüm hormom hapları gibi şişirdi ödem ve kilo almaya birebir.

hadi ya sanki çok az kilom varmış gibi.. adet olmam gerekiyor acil 20 tane hap var içinde daha azını veremezmiydi sanki anlamıyorum

Bu

Bu ay 9. Ayımız :KK43: herşey normal ama hala bişi yok :KK43:

rabbim tez zamanda beklentini hayırlı bi şekilde sonuçlandırır inşallah. bende şimdi olmasın istiyorum ama yarın bigün isteyincede olmaz diye çok korkuyorum

Adet düzenin iyimi peki?
İlk kez mi oluyor böyle?
Stres yapma üzülme dert etme kendine düzenli adet gören bir bayan bile bu durumla karşılaşabilir..
Duphaston a gelince doğum kontrol hapı değil sadece adet söktürücü ben bebek istediğimde kullanmıştım..
Yani adetinin olması için vermiştir doktor çocuk istiyoruz felan dememişsin zaten..
Adet oldugunda tahliller yaptırıp yumurtalığının görünümüne bakacaktır muhtemelen..
O kadar kafana takıp kendini üzme stres en büyük düşman..

Ke

kesinlikle doğru tam 4 kilo aldım ve inanılmaz şişlik oluştu

hadi yaaa :KK43:

Biz 5 aydır uğraşıyoruz :KK43:sonra bu ilaca başladım her şeyin başı sitres regl düzenim bi bozuldu o zamandan beri düzenlemek için her şeyi yaptım sanki nafile... Duphastonu kullanırken doktor tekrar yumurta gelişimi var mı diye çağırıyormuş öyle mi..

benim adet olmuyorum deyince kandan baktı bebek yok deyince bunu verdi adet olunca gel ultrasondan bakalım dedi neyim var diye ama?

A
hadi ya sanki çok az kilom varmış gibi.. adet olmam gerekiyor acil 20 tane hap var içinde daha azını veremezmiydi sanki anlamıyorum

rabbim tez zamanda beklentini hayırlı bi şekilde sonuçlandırır inşallah. bende şimdi olmasın istiyorum ama yarın bigün isteyincede olmaz diye çok korkuyorum[/QUOT

rabbim tez zamanda beklentini hayırlı bi şekilde sonuçlandırır inşallah. bende şimdi olmasın istiyorum ama yarın bigün isteyincede olmaz diye çok korkuyorum
Amin inşallah çok teşekkür ederim. Rabbim istediğinde bebîşini kucağına almayı nasip etsin. Bende bu kadar zor olcağını düşünmemiştim. Bilseydim 2 yıl korunmazsım hiç :KK43: ama ne bileyim evlilik borçlar vs anca toparladık kendimizi

Adet düzenin iyimi peki?
İlk kez mi oluyor böyle?
Stres yapma üzülme dert etme kendine düzenli adet gören bir bayan bile bu durumla karşılaşabilir..
Duphaston a gelince doğum kontrol hapı değil sadece adet söktürücü ben bebek istediğimde kullanmıştım..
Yani adetinin olması için vermiştir doktor çocuk istiyoruz felan dememişsin zaten..
Adet oldugunda tahliller yaptırıp yumurtalığının görünümüne bakacaktır muhtemelen..
O kadar kafana takıp kendini üzme stres en büyük düşman..

yok benim hep böyle düzensizdi ama evlendiğimden beri ilk defa oldu ve korktum. sadece kendimiz korunuyoruz bişeyde kullanmıyoruz. doktor sormadıda bebek istiyonuzmu diye anlamadım gitti.

B
benim doktorum yumurta gelişimi için çağırmadı 1 sene dolana kadar kullanmaya devam etmemi söyled

yok benim hep böyle düzensizdi ama evlendiğimden beri ilk defa oldu ve korktum. sadece kendimiz korunuyoruz bişeyde kullanmıyoruz. doktor sormadıda bebek istiyonuzmu diye anlamadım gitti.
Zaten bu ilaç bebek oluşumunu sağlamıyor. Adeti düzenliyor. O yüzden vermiştir. Bide farlutal die bi ilaç var düzenliyici ama onda hamilelikte risk oluşabiliomuş doktorun sana düEnlesin die vermîş ilacı

Daha önce hiç kontrole gittin mi peki adet düzensizliğinden?
Reglini bekle git bakalım doktor ne diyecek?
Ama stres yapma şimdiden kendine stres hormonların düşmanı

X