Duphaston günde 3 defa

Nur_1335

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
1.029
En iyi cevaplar
1
413
73
25
Geçen ay sabah akşam kullandim adet gördüm .bu ay günde 3. Öğün kullandığım duphaston ilacı bu ay adet görmedim üzeriden 5 gün geçti sadece adet belirtisi var gel . göğüs ve arara kasik ağrısı ve baş ağrısı arada atesimde çıkıyor ve şeffaf ve beyazimsi akıntı var . Yardımcı olursanız sevinirim:)

Test yaptinmi canım benimde adetim 13 gündür gecikiyor ilk kez Pazartesi günü erken gebelik testi yaptm silik ckti belirgin silik ama dün kanda negatif çıktı hala bekliyorum ilaç içmek istemem çünkü ilk kez bunu yaşıyorum bütün hamilelik belirtilerimde var genelde bildiğim kadarıyla ilacı kullandıktan en fazla iki gün sonra adet olnuyor bir test yap derim

Valla abla bundan 1hafta önce yaptım negatif 2gun önce yaptım oda negatif ama adet olmuyorim fakat adet belirtisi mi gebelik belirtisi mi anlam veremedim vallahi en son adet tarihim 30 Ocak. Zaten bu ay kime sorsam yada forumda okusam hepsinin gecikmiş

Doktor bana adet olmam için vermişti günde üç kez kullaniyrm dum beş gün kullandım on gün içinde adet olacaksin dedi doktor ve onuncu gün oldum

Günde üç kez adet için önerilir zaten gebelik için günde iki kez

Doktor bana adet olmam için vermişti günde üç kez kullaniyrm dum beş gün kullandım on gün içinde adet olacaksin dedi doktor ve onuncu gün oldum
İki gun kullandığım ay bitikten bir gün sonra oldum bu ay 3tane kullandım ama olmadım yarın doktora gidicem Bir yönden gebelik istiyorum biryan dan değil çünkü daha 18 aylik kızım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…