Duphaston hakkında bilgisi olan yok mu hanımlar.duphaston ve monodoks verdi doktor ama daha iceli 2 gün oldu.Yeniden adet olucak gibi kanamam başladı.Napıcam bugün de pazar Dr ulaşamam.İlacı kessem mi?Kimse fikir sahibi değil mi ?
Duphastonu bana farklı amaçla vermişti ama burada okumuştum ara kanaması olup da bu ilacı verdiklerini siz bırakmayın daha yeni başlamışsınız etkisini göstermesi için zaman verin benceDuphaston hakkında bilgisi olan yok mu hanımlar.duphaston ve monodoks verdi doktor ama daha iceli 2 gün oldu.Yeniden adet olucak gibi kanamam başladı.Napıcam bugün de pazar Dr ulaşamam.İlacı kessem mi?
Cevap veren biri olması ne kadar güzel ,tşk ederim .Duphastonu bana farklı amaçla vermişti ama burada okumuştum ara kanaması olup da bu ilacı verdiklerini siz bırakmayın daha yeni başlamışsınız etkisini göstermesi için zaman verin bence
Rica ederim keşke bilgim olsaydı da bi faydam dokunsaydı. İnşallah kötü bi sonuç almazsınız ve bu süreciniz hızla geçip giderCevap veren biri olması ne kadar güzel ,tşk ederim .
Ben zaten normal adet döngümün uzun sürmesi sebebi ile gittim bu doktora .Tiroidlerim bozuktu benim tedavi aşamasındayım.Yine de büyük ihtimal sebep bu dedi doktorumda.Yine de tedbir amaçlı uzun süren adet döngüsünde parça alıp biyopsiye yollamak gerekiyor dedi.Ben de kabul ettim.Bu ilacı verdi antibiyotik ile birlikte.içtigimin ikinci günü bir miktar kanama başladı yeniden .Daha yeni adet döngümü tamamladım.Buna hazır değilim.Acayip sinir yaptı bu ilaç ayrıca .Adet olmama yakın içebilirim.Bence bu işte bir terslik var o yüzden ilacı kesicem.Şimdi kessemde çok etkileyeceğini düşünmüyorum.En fazla bir iki gün kanar durur bence .
Tekrar tşk ederim size de
Allah razı olsunRica ederim keşke bilgim olsaydı da bi faydam dokunsaydı. İnşallah kötü bi sonuç almazsınız ve bu süreciniz hızla geçip gider
Ben 2gün içip bıraktım .Bildiğiniz yeniden adet görüyorum.Kanamamı kesmedi yani.Biterken yeniden başladı.İçtiğime pişman oldum.Umarım sizde sorun olmaz.Merhaba banada bu ilavı verdi doktor aşırı kanama için 3 ay deneyelim olmazsa rahim alalım dedi ilk ay kullandım ve adetim çok fazla oldu pıhtılı vede hala bitmedi 9. Güm
Ben de ayni.durumdayim rahim filmi cektiricektim adetim 15 gündür devam ediyor bana doktorum günde 3 kez estrofem verdi azaldı baya ama hala tam kesilmedi gerçekten çok sinir bozucu bir durumCevap veren biri olması ne kadar güzel ,tşk ederim .
Ben zaten normal adet döngümün uzun sürmesi sebebi ile gittim bu doktora .Tiroidlerim bozuktu benim tedavi aşamasındayım.Yine de büyük ihtimal sebep bu dedi doktorumda.Yine de tedbir amaçlı uzun süren adet döngüsünde parça alıp biyopsiye yollamak gerekiyor dedi.Ben de kabul ettim.Bu ilacı verdi antibiyotik ile birlikte.içtigimin ikinci günü bir miktar kanama başladı yeniden .Daha yeni adet döngümü tamamladım.Buna hazır değilim.Acayip sinir yaptı bu ilaç ayrıca .Adet olmama yakın içebilirim.Bence bu işte bir terslik var o yüzden ilacı kesicem.Şimdi kessemde çok etkileyeceğini düşünmüyorum.En fazla bir iki gün kanar durur bence .
Tekrar tşk ederim size de
onun kullanma günü var ve bırakmak içinde adetin ilk günü bırakılıyor doktorunuz kullanımı ile ilgili bilgi kağıdı vermedi mi bu ilaç çok şekilde kullanma talimatı var adet düzenleyici olarak var rahim duvarı kalınlaştırmak için var adet söktürücü görevi var gebelik varsa bebek tutunsun diye varMerhaba hanımlar.Bugün 15 gündür devam eden kanamam dan dolayı parça alındı.Doktorum duphaston verdi 10 gün sabah akşam kullan dedi.İlac 10 gün sonra bitecek ,bittikten sonra adet görücen vs. dedi.Sonra 15_20 gün ara verip tekrar kullanacakmışım.Bu ilacı adet söktürücü olarak kullanılıyor biliyordum.Adeti kesecek mi ? Lütfen bilen varsa yeşillendirsin.Cevap veren olursa sevinirim
Canım merhaba bende aynı durumu geçen ay yaşadım tam bir ay kanama gördüm duphaston kullandım 10 gün yine kesilmedi sonra doktor kan pihtiladtirici ilaç verdi onunla kesildi şu an ne yapmam gerekiyor içeyim mi içmeyeyim mi bilmiyorum çünkü bana 20 gün sonra yeniden basla demiştiMerhaba hanımlar.Bugün 15 gündür devam eden kanamam dan dolayı parça alındı.Doktorum duphaston verdi 10 gün sabah akşam kullan dedi.İlac 10 gün sonra bitecek ,bittikten sonra adet görücen vs. dedi.Sonra 15_20 gün ara verip tekrar kullanacakmışım.Bu ilacı adet söktürücü olarak kullanılıyor biliyordum.Adeti kesecek mi ? Lütfen bilen varsa yeşillendirsin.Cevap veren olursa sevinirim
Hala kesilmedi mi magnorm kullanabilirsin suda eriyen sandoz.Ağrı kesicilerde kesiyor baya kanamayı .istersen özelden yazarım.Ben de ayni.durumdayim rahim filmi cektiricektim adetim 15 gündür devam ediyor bana doktorum günde 3 kez estrofem verdi azaldı baya ama hala tam kesilmedi gerçekten çok sinir bozucu bir durum
Evt ben içince yeniden adet döngüm başladı ve normal adetimi gördüm ve çok şükür bitti. Bir sonra ki adetime 2 gün kala icicem ve kesicem yeterli olucaktır diye düşünüyorum.Ben o şekilde kullanıcam.En doğrusu o bence.Adet döngünüze göre ayarlayın sizde.Geçmis olsun herkese .Canım merhaba bende aynı durumu geçen ay yaşadım tam bir ay kanama gördüm duphaston kullandım 10 gün yine kesilmedi sonra doktor kan pihtiladtirici ilaç verdi onunla kesildi şu an ne yapmam gerekiyor içeyim mi içmeyeyim mi bilmiyorum çünkü bana 20 gün sonra yeniden basla demişti
Kan pıhtılaştırıcı ilaç ne verdi ayrıca.O ilaçlar beyinde pıhtı atmaya sebep oluyormuş,lütfen dikkat edin.Sizden parça alıp biyobsiye yolladılar mı?tekrar geçmiş olsun.Hormonlar bozulunca da oluyor.Tiroid veya progesteron gibi vs ...Canım merhaba bende aynı durumu geçen ay yaşadım tam bir ay kanama gördüm duphaston kullandım 10 gün yine kesilmedi sonra doktor kan pihtiladtirici ilaç verdi onunla kesildi şu an ne yapmam gerekiyor içeyim mi içmeyeyim mi bilmiyorum çünkü bana 20 gün sonra yeniden basla demişti
Canım bende adetim düzensiz olduğum için vermişti pcos teşhisi koydu ilacı 4 ay falan kullandım ama benım ara kanamam olmadu sadece 1 hafta kullandım haptan sabah akşam günde iki kere 1 2 hafta geçmeden adet oluyordum sonra 15 gün bekleyip tekrar kullanmaya başliyordum birde kan sulandırıcı da içiyordumKan pıhtılaştırıcı ilaç ne verdi ayrıca.O ilaçlar beyinde pıhtı atmaya sebep oluyormuş,lütfen dikkat edin.Sizden parça alıp biyobsiye yolladılar mı?tekrar geçmiş olsun.Hormonlar bozulunca da oluyor.Tiroid veya progesteron gibi vs ...
Tarlusal taktiğinde işliyor 2 hafta kullanıp adet oluyorsun adetin başladığı günden itibaren 15 gün sonra tekrar kullanmaya başliyorsun airetten kan sulandırıcı da vermişti bana onu da sabahları aç karnına kullanılmıştım bu hapı çok araştırdığım da bebek tutunması için birde adet düzenlemesi için yazıyordu yine de yanlışım varsa affola bana polistik o versin diyip bunu vermişti düzenlemesi içinMerhaba hanımlar.Bugün 15 gündür devam eden kanamam dan dolayı parça alındı.Doktorum duphaston verdi 10 gün sabah akşam kullan dedi.İlac 10 gün sonra bitecek ,bittikten sonra adet görücen vs. dedi.Sonra 15_20 gün ara verip tekrar kullanacakmışım.Bu ilacı adet söktürücü olarak kullanılıyor biliyordum.Adeti kesecek mi ? Lütfen bilen varsa yeşillendirsin.Cevap veren olursa sevinirim
Ama başlayınca sanırım 10 gün kullanıp sonra 20 gün ara vermek lazım mis.Biz temmuz da tüp bebek tedavisine gideceğiz bütün adet tarihim karıştı ne zaman gideceğim nasıl olacak hiç bilmiyorum bugün tekrardan başladım bende ilacaEvt ben içince yeniden adet döngüm başladı ve normal adetimi gördüm ve çok şükür bitti. Bir sonra ki adetime 2 gün kala icicem ve kesicem yeterli olucaktır diye düşünüyorum.Ben o şekilde kullanıcam.En doğrusu o bence.Adet döngünüze göre ayarlayın sizde.Geçmis olsun herkese .
Ponstan ve Transamine diye ilaç verdi alttan muayene de filan hiç birşey çıkmadı ama parça da almadı hormonlardan dediKan pıhtılaştırıcı ilaç ne verdi ayrıca.O ilaçlar beyinde pıhtı atmaya sebep oluyormuş,lütfen dikkat edin.Sizden parça alıp biyobsiye yolladılar mı?tekrar geçmiş olsun.Hormonlar bozulunca da oluyor.Tiroid veya progesteron gibi vs ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?