- 6 Mart 2022
- 143
- En iyi cevaplar
- 1
- 49
- 48
- Konu Sahibi Simitayran
-
Merhaba geçen ay ara kanamam olmuştu doktor bana duphaston verdi. Kanamam çok yoğundu onu hafifleteceğini, bir gebelik olursa da bebeğin tutunmasını sağlayacağını söyledi. Progesteron içeren bi ilaç olduğu için tutunmayı kolaylaştırıyormuş. Doktorunuz da buna benzer şeyler söylemiş bence gönül rahatlığıyla kullanabilirsinArkadaşlar merhaba. Sürecim bir konuda konuşmalarımızda vardı. 4 aya yakın regli olmamla duphaston kullandırdı doktorum 8. Günü regli oldum . Sonrasında klomen be yumurtlama takibi derken dün çatlamam gerçekleşti. Bugün kontrolümde doktorum tekrar duphaston kullanmamı söyledi .
Regli olmam İÇİN kullanıp fayda gördüğüm ilacı şimdi gebeliğime fayda sağlasın diye kullan diyor . Doktorumla aram çok iyi merak etme dedi , gebelik olursa bebeğin tutunmasını sağlayacak dedi . Sizlerede sormak istiyorum bir ilacın bir birinden ayrı konulara faydası elbette vardır ama ben regli olurum yine diye çok endişe ediyorum ilacı kullanırsam.
Bu durumu daha öncesinden yaşayan oldu mu ?
Ben gebeligimden once adet icin bende kullandim hamile oluncada duşuk onleyici olarak kullandim hiç bir sorun olmadi gercekten çok iyi bir ilaç cok yonlu doktoruna guvene bilirsin kullanmiş biri olarak soyluyorumArkadaşlar merhaba. Sürecim bir konuda konuşmalarımızda vardı. 4 aya yakın regli olmamla duphaston kullandırdı doktorum 8. Günü regli oldum . Sonrasında klomen be yumurtlama takibi derken dün çatlamam gerçekleşti. Bugün kontrolümde doktorum tekrar duphaston kullanmamı söyledi .
Regli olmam İÇİN kullanıp fayda gördüğüm ilacı şimdi gebeliğime fayda sağlasın diye kullan diyor . Doktorumla aram çok iyi merak etme dedi , gebelik olursa bebeğin tutunmasını sağlayacak dedi . Sizlerede sormak istiyorum bir ilacın bir birinden ayrı konulara faydası elbette vardır ama ben regli olurum yine diye çok endişe ediyorum ilacı kullanırsam.
Rahim kalınlaştıran bir ilaç adet düzensizse düzenler gebelik oluşursa bebeğin tutunmasını kolaylaştırır doktorunuzu dinleyin fakat bu ilacı doktorunuz nasıl kullanmamız gerektiğini söylediysemo şekilde kullanın kafanıza göre kullanıp bırakırsanız oda zararlıArkadaşlar merhaba. Sürecim bir konuda konuşmalarımızda vardı. 4 aya yakın regli olmamla duphaston kullandırdı doktorum 8. Günü regli oldum . Sonrasında klomen be yumurtlama takibi derken dün çatlamam gerçekleşti. Bugün kontrolümde doktorum tekrar duphaston kullanmamı söyledi .
İlacın içeriğinde progesteron var.Arkadaşlar merhaba. Sürecim bir konuda konuşmalarımızda vardı. 4 aya yakın regli olmamla duphaston kullandırdı doktorum 8. Günü regli oldum . Sonrasında klomen be yumurtlama takibi derken dün çatlamam gerçekleşti. Bugün kontrolümde doktorum tekrar duphaston kullanmamı söyledi .
merhaba durumunuz ndirArkadaşlar merhaba. Sürecim bir konuda konuşmalarımızda vardı. 4 aya yakın regli olmamla duphaston kullandırdı doktorum 8. Günü regli oldum . Sonrasında klomen be yumurtlama takibi derken dün çatlamam gerçekleşti. Bugün kontrolümde doktorum tekrar duphaston kullanmamı söyledi .
duphaston hem regl söktürücü hem de rahim kalınlaştırıcıdır. bazen tüp benek tedavisinde de rahmin kalınlaşması için kullanılır. ben de 3 ay kullandım. gebelik olmadı ama kullandım yaniArkadaşlar merhaba. Sürecim bir konuda konuşmalarımızda vardı. 4 aya yakın regli olmamla duphaston kullandırdı doktorum 8. Günü regli oldum . Sonrasında klomen be yumurtlama takibi derken dün çatlamam gerçekleşti. Bugün kontrolümde doktorum tekrar duphaston kullanmamı söyledi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?