Duphaston kullanan var mi aranizda

Fit mutlu anne

Bşlngç-87.40🥺Hedef-65💥💃
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2018
27.720
82.184
598
31
Arkadaşlar benim duzenli adet dongum vardi geciktigi icin doktor duphaston verdi adet gorunce gel yine dedi muhtemelen ilac bitince adet olcam..
Duphaston mu gebelik icin de verildigini okudum bi kac postta bu ilaci kullanirken hamile kalma ihtimalim var mıdır

Arkadaşlar benim duzenli adet dongum vardi geciktigi icin doktor duphaston verdi adet gorunce gel yine dedi muhtemelen ilac bitince adet olcam..
Duphaston mu gebelik icin de verildigini okudum bi kac postta bu ilaci kullanirken hamile kalma ihtimalim var mıdır
Gebelik varsa bebege zararı olmayan bır ilaç
Gebelik yoksa adet olduruyor

Bn her kullandgmda adet oldm

Merhaba arkadaşlar bana da dün doktorum verdı pko den dolayı normalde 6 cm kıstım vardı ve dun ıtıbaryle temızlenmısler cunku 17 gundur bende kahverengı akıntı bıtmek bılmıyor sankı 17 gundur adetımın son gununu yasıyor gıbıyım hos hala oleyım :D :D sımdıde tekrar regl olduktan sonra 15. günü duphaston baslamamı 3 ay bu tedavı de kalmamı hamıle kalsam dahı kullanmamda sorun olmadıgını soledı kı bende anneme sordum o hamılelıgıde kolaylastırıyor dedı :)

Merhaba arkadaşlar bana da dün doktorum verdı pko den dolayı normalde 6 cm kıstım vardı ve dun ıtıbaryle temızlenmısler cunku 17 gundur bende kahverengı akıntı bıtmek bılmıyor sankı 17 gundur adetımın son gununu yasıyor gıbıyım hos hala oleyım :KK70: :KK70: sımdıde tekrar regl olduktan sonra 15. günü duphaston baslamamı 3 ay bu tedavı de kalmamı hamıle kalsam dahı kullanmamda sorun olmadıgını soledı kı bende anneme sordum o hamılelıgıde kolaylastırıyor dedı :)
Vallahi bende kist pko falan yok sadece bu ay gecikmem oldugu icin verdi bklm cocuk istiyorum adet gorunce de gel dedi

Bende duphaston kullandim biteli 10 gun oldu hala regl olmadim. Kac gun sonra test yapmak gerekir gebelik icin

Bi kaç gün daha bekle olursun büyük ihtimal ha gene olmadin yine bi kadın doğuma gözük derim canım hakkında hyrlisi
Gecen ay asilama yaptirmistim tutmadi doktorum bi ay ara verelim dedi ilaclarin etkisi devam ettigi icin dogal yollada olabilir dedi. Pko var bende de ikinci asilama icin regl olmayi bekliyorum bende hayirlisi artik. Tesekkur ediyorum

Gecen ay asilama yaptirmistim tutmadi doktorum bi ay ara verelim dedi ilaclarin etkisi devam ettigi icin dogal yollada olabilir dedi. Pko var bende de ikinci asilama icin regl olmayi bekliyorum bende hayirlisi artik. Tesekkur ediyorum
Ins kendiligindrn olur cnm cok tedaviylr olmayip kendi kendine hamile kalan kisi var umarim oyle olur :)

Back
X