Duphaston kullananlar

Hâlâ bende kalamadım canım dış gebelikten sonra.6 ay korundum şimdi 8 aydır deniyoruz henüz olmadı
Benimde bir kaybim oldu. Kalbi durdugu icin. kürtaj oldum. Ekimde 2 sene olacak hala hamile kalamadim. 1 bucuk yildir bekliyorum. Ne bende nede esimde problem yok. Hsg de çektirdim bekliyorum

Benimde bir kaybim oldu. Kalbi durdugu icin. kürtaj oldum. Ekimde 2 sene olacak hala hamile kalamadim. 1 bucuk yildir bekliyorum. Ne bende nede esimde problem yok. Hsg de çektirdim bekliyorum
Bizde de durum aynı canım. Bir tek hsg cektirmedim henüz doktorlar iki gebelik oluşmuş deyip çekmediler bir türlü. Döllenme oluyor tüplerde sıkıntı yoktur diyorlar. Benimde iki sene olacak ama bir senem düşük ve dış gebelik yüzünden korunmakla geçti. Şu virüs şeyi bitsin bende hsg çektirmeyi düşünüyorum. Bir de tup bebek uzmanı olan bir doktora gidicem arkadaşım gitti çok memnun kaldı. O doktor şey demiş kadın doğum doktorları süreci yavaşlatır biz hizlandirirz demiş. Önce çatlama ignesi sonra aşılama deneyecekmiş. En son çare tüp bebek sizin o sürece gelmeden olacağını düşünüyorum demiş. Gittiği doktora bende gidicem bu ay da olmazsa

Kızlar doktor bana geçen ay klomen catlama ignesi arti duphastin verdi kullandim gebelik olmadi
Buay femera çatlama ignesi yine duphaston verdi
Duphaston kullanmak konusunda kararsiz kaldim cunku geçen ay cokfazla yanetkisi yasadim meme hassasiyeti ates basmasi kasik agrisi.buay kullansammi kullanmasammi bilemedim
Gebelik olursa tutunmayi yoksa erken adetmis.benim adetimde gec geldi gecenay aksine.
Selam duphastonu kullandugin ilk ay ne kadar gecikmen oldu

Canım duphaston sende adet kanamasını azalttı mi acaba. Doktor bana da adeti düzenlesin diye verdi. 4 aydır kullanıyorum. 16 ile 25.gün arasında. Benim adet kanamasını azalttı. Önceden ilk gün bile hemen kırmızıya döner ilk 3 gün iyi gelirdi 4 ve 5 hafid gelirdi. Şimdi ilk gün hep leke ile geçiyor. 2.gün az bir şey geliyor. Sonra 3.gün yine leke ve 4 ve 5.gün hiç gelmiyor ya sizde de öyle yaptı mı
Nasıl kullanılıyor bu ilaç

Back
X