Duphaston kullandım ama adet olmadim

eses3434

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2025
183
23
13
30
Kızlar bana yardımcı olur musunuz duphaston ilacım biteli 11 gün oldu adet olmadım 2 gün önce betama baktırdım negatif acaba sonrasında pozitife döner mi çünkü ne gelen var ne giden 2 gün önce de betama baktirirken progesteron hormonuma da baktım 12 çıkmıştı ben yumurtlamis mi oluyorum yoksa ilaçtan dolayı mı böyle çıktı hormonum

Kızlar bana yardımcı olur musunuz duphaston ilacım biteli 11 gün oldu adet olmadım 2 gün önce betama baktırdım negatif acaba sonrasında pozitife döner mi çünkü ne gelen var ne giden 2 gün önce de betama baktirirken progesteron hormonuma da baktım 12 çıkmıştı ben yumurtlamis mi oluyorum yoksa ilaçtan dolayı mı böyle çıktı hormonum
Neden duphaston kullandınız ?

İlaci kullandiktan sonra baktirdiysaniz progesterona ondan oyle çıkmış olabilir.
Normalde yumurtlama olmusmu diye bakilir ama sizin gecikme ve pcos oldugu icin farkli durum olabilir. Bende de pcos var. Duphastonu kullandim uc dort gun sonra geldi, gebeliginiz kesinn yoksa kan verin netlestirin sonra youtube da bir gebenin gunlugu adet egzersizi var yapin, ben yaptim sabah 6 da oglen 12 de geldi. Ama gebelik kesin yoksa

Back
X