- 30 Haziran 2020
- 4
- 4
- 1
- 33
- Konu Sahibi callmesenorita
Merhaba arkadaşlar bende geçen yıl kist oluşmuştu bir yıl düzenli yasmin kullandım geçti, ilaç bittikten sonraki üçüncü adetim çok ağrılı geçti normalde üç gün sürer ağrım fakat bu defa adet bittikten sonra bile kasıklarıma ağrı girdiği için doktora gittim kist mi oldu tekrar diye ama kist yok dedi adet düzenlemek için duphaston verdi(28 yaşındayım aslında evlenene kadar doğum kontrol hapı kullanmamı istiyordu fakat henüz öyle bi durum yok yani yıllarca belki on yıl kullanmam gerekebilir, bu tarz hormon ilacı yüklemesi yapmak istemediğimi söyledim bunun üzerine duphastonu verdi) adetten itibaren say 30. gün başla 5 gün boyunca iç 3 adet dönemi kullan dedi, şu an 3. Yani son dönemdeyim hapla, normalde kutuda 20 hap var ve ben şehir dışına çıktığım için evde unutmuşum yeni kutu aldım eczacı günde iki kere diye işaret koymuş ben hep bi kere kullanmıştım doktorumun iki dediğini hatırlamıyorum eczaneden de kendim almadım o yüzden ona da soramadım siz hiç adet düzensizliği için bu ilacı kullandınız mı nasıl kullandınız ? Normalde doktoruma sorcam ama çekindim ilk iki ay yanlış şekilde kullandıysam diye. Çok uzun oldu kusura bakmayın.