Duphaston kullanıp geciken var mı?

lemonade06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2022
314
171
33
Kızlar bu ay adetten sayıp 12.gün duphaston kullanmaya başladım. Duphastonum 3 gün önce bitti regl günüm de geldi. Benim 4-5 gündür regl olacakmış gibi ağırlarım var ama bi türlü regl olamadim. Erken gebelik testi yaptım Days comfort marka negatif. Bu markanın testlerine de güven olmuyor. Hem bu markayla ilgili bilgisi olan hem de duphaston kullanıp regl geciken arkadaşım var mı aramızda?

Kızlar bu ay adetten sayıp 12.gün duphaston kullanmaya başladım. Duphastonum 3 gün önce bitti regl günüm de geldi. Benim 4-5 gündür regl olacakmış gibi ağırlarım var ama bi türlü regl olamadim. Erken gebelik testi yaptım Days comfort marka negatif. Bu markanın testlerine de güven olmuyor. Hem bu markayla ilgili bilgisi olan hem de duphaston kullanıp regl geciken arkadaşım var mı aramızda?
Bende dupahaston kulandım
Klomen+duphaston+ovırite çatlatma iğnesi
Duphaston hem adet söktürücü hemde gebelik oluşursa tutunmaya yardımcı bir ilaç
Ve ben bu üçün kulandığım ilk ay hamile kaldım çok şükür şuan gün sayıyoruz ve ilk üç ay duphaston kulanmaya devam ettim bebeğin tutunması için
Bir kaç gün daha bekle adet olmazsan kan ver derim

Bende dupahaston kulandım
Klomen+duphaston+ovırite çatlatma iğnesi
Duphaston hem adet söktürücü hemde gebelik oluşursa tutunmaya yardımcı bir ilaç
Ve ben bu üçün kulandığım ilk ay hamile kaldım çok şükür şuan gün sayıyoruz ve ilk üç ay duphaston kulanmaya devam ettim bebeğin tutunması için
Bir kaç gün daha bekle adet olmazsan kan ver derim
Allah sağlıkla kavuştursun canım 🙏
Regl ağrısı olup da bir türlü kanama olmaması endişelendirdi beni de

Duphastonu ben hamileligimde kullaniyorum.

Benim duphaston bitti 20 gün sonra adet görmüştüm. Normalde duphaston kullanan biriyim ilaç bitince 5.gun adet olurum
İlk defa 20.gunde oldum tabi bu sırada kendimi hamile sanıyordum ama meğer yumurtlama görmüşüm haberim yok.

Ben 2 kez kullanmıştım.
İkisinde de kutu bitikten 3 gün sonra adet olmuştum.

Benim adetim geçince doktor verdi gebelik varsa tutunmayı sağlıyormuş yoksa adet söktürüyormuş 5-6 gün sonra adet oldum

Benim duphaston bitti 20 gün sonra adet görmüştüm. Normalde duphaston kullanan biriyim ilaç bitince 5.gun adet olurum
İlk defa 20.gunde oldum tabi bu sırada kendimi hamile sanıyordum ama meğer yumurtlama görmüşüm haberim yok.
Normalde düzenli miydi canim?

Bende de şuan aynı belirtiler var kasiklarimda belimde ciddi ağrılarım oluyor normalde regl olmadan önce böyle ağrımazdı duphaston biteli iki gün oluyor sizin yazdığınızı okuyunca merak ettim sonucunun ne oldu hamile misiniz regl oldunuz mu

Bende de şuan aynı belirtiler var kasiklarimda belimde ciddi ağrılarım oluyor normalde regl olmadan önce böyle ağrımazdı duphaston biteli iki gün oluyor sizin yazdığınızı okuyunca merak ettim sonucunun ne oldu hamile misiniz regl oldunuz mu
Regl olmuştum canım

Merhaba,

Duphaston ile gebelik elde eden var mı? 6 aylık tedavi için basıl kullanıyoruz?

Bilenler acil yardım edebilir mi?

pcosum Doktor duphaston vermişti adetin 16. Günü başladım ilaca. döllenme olursa bebek tutunsun diye. Adetim 10 gün gecikti , ilaç biteli de 13 gün oldu bugün hala olmadım. Adet dönemimde ovulasyon testi yaptım 4 gün pozitif çıktı sonrasında silikleşmeye başladı. Gebelik testi yapıyorum negatif. 1-2 gün sadece hafif kahve lekelenmem oldu daha da olmadı. Göğüslerim acıyor sadece. Adet mi olacağım yoksaa gebelik midirr sizce🥲 adetim genelde lekelenmeyle gelir ama leke geldikten 1-2 güne adet olurum hala olamadım. Bu leke ilaç bittikten 3-4 gün sonra geldi ve bitti .Duphaston biteli bugün 13 gün oldu. Duphaston kullanıp kaç gün sonra adet gören oldu ? Adetlerim düzensizdir normalde ama ilk kez adet söktürücü etkisi olan bir ilaçta bu durumu yaşıyorum. Normalde düzensiz adet olduğum için tarlusal kullanırdım. Bu sefer doktor hamile kalırsam tutunsun diye duphaston verdi. Bundan önce iki ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım. Yumurtam gelişip çatlamıştı ama gebelik oluşmamıştı. Bu ay duphaston kullandım ve durum bu. Bu sabahta test yaptım negatif. Sizce durum nedir ?

Back
X