- 17 Kasım 2022
- 314
- 171
- 33
- Konu Sahibi lemonade06
-
Bende dupahaston kulandımKızlar bu ay adetten sayıp 12.gün duphaston kullanmaya başladım. Duphastonum 3 gün önce bitti regl günüm de geldi. Benim 4-5 gündür regl olacakmış gibi ağırlarım var ama bi türlü regl olamadim. Erken gebelik testi yaptım Days comfort marka negatif. Bu markanın testlerine de güven olmuyor. Hem bu markayla ilgili bilgisi olan hem de duphaston kullanıp regl geciken arkadaşım var mı aramızda?
Allah sağlıkla kavuştursun canımBende dupahaston kulandım
Klomen+duphaston+ovırite çatlatma iğnesi
Duphaston hem adet söktürücü hemde gebelik oluşursa tutunmaya yardımcı bir ilaç
Ve ben bu üçün kulandığım ilk ay hamile kaldım çok şükür şuan gün sayıyoruz ve ilk üç ay duphaston kulanmaya devam ettim bebeğin tutunması için
Bir kaç gün daha bekle adet olmazsan kan ver derim
Geciktirme yapabiliyor diye biliyorumAllah sağlıkla kavuştursun canım
Regl ağrısı olup da bir türlü kanama olmaması endişelendirdi beni de
Ben 2 kez kullanmıştım.Kızlar bu ay adetten sayıp 12.gün duphaston kullanmaya başladım. Duphastonum 3 gün önce bitti regl günüm de geldi. Benim 4-5 gündür regl olacakmış gibi ağırlarım var ama bi türlü regl olamadim. Erken gebelik testi yaptım Days comfort marka negatif. Bu markanın testlerine de güven olmuyor. Hem bu markayla ilgili bilgisi olan hem de duphaston kullanıp regl geciken arkadaşım var mı aramızda?
Normalde düzenli miydi canim?Benim duphaston bitti 20 gün sonra adet görmüştüm. Normalde duphaston kullanan biriyim ilaç bitince 5.gun adet olurum
İlk defa 20.gunde oldum tabi bu sırada kendimi hamile sanıyordum ama meğer yumurtlama görmüşüm haberim yok.
Hayır canım polikistik over varNormalde düzenli miydi canim?
Kızlar bu ay adetten sayıp 12.gün duphaston kullanmaya başladım. Duphastonum 3 gün önce bitti regl günüm de geldi. Benim 4-5 gündür regl olacakmış gibi ağırlarım var ama bi türlü regl olamadim. Erken gebelik testi yaptım Days comfort marka negatif. Bu markanın testlerine de güven olmuyor. Hem bu markayla ilgili bilgisi olan hem de duphaston kullanıp regl geciken arkadaşım var mı aramızda?
Regl olmuştum canımBende de şuan aynı belirtiler var kasiklarimda belimde ciddi ağrılarım oluyor normalde regl olmadan önce böyle ağrımazdı duphaston biteli iki gün oluyor sizin yazdığınızı okuyunca merak ettim sonucunun ne oldu hamile misiniz regl oldunuz mu
pcosum Doktor duphaston vermişti adetin 16. Günü başladım ilaca. döllenme olursa bebek tutunsun diye. Adetim 10 gün gecikti , ilaç biteli de 13 gün oldu bugün hala olmadım. Adet dönemimde ovulasyon testi yaptım 4 gün pozitif çıktı sonrasında silikleşmeye başladı. Gebelik testi yapıyorum negatif. 1-2 gün sadece hafif kahve lekelenmem oldu daha da olmadı. Göğüslerim acıyor sadece. Adet mi olacağım yoksaa gebelik midirr sizceKızlar bu ay adetten sayıp 12.gün duphaston kullanmaya başladım. Duphastonum 3 gün önce bitti regl günüm de geldi. Benim 4-5 gündür regl olacakmış gibi ağırlarım var ama bi türlü regl olamadim. Erken gebelik testi yaptım Days comfort marka negatif. Bu markanın testlerine de güven olmuyor. Hem bu markayla ilgili bilgisi olan hem de duphaston kullanıp regl geciken arkadaşım var mı aramızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?