Duphaston kullanlar 🤔

kelebeek123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2025
4
0
1
27
kızlar merhaba ben hamilelik için uğraşıyorum hsg çekildikten sonra 2 ay adet göremedim doktora başvurdum betaya baktı hamile çıkmadım adet söktürücü duphaston verdi 5 gün kullan dedi sonra yumurta büyütüp çatlatma deneyelim dedi fakat ben 5 gün duphaston kullandım bırakalı 4 gün oldu hala adet olamadım hemen olup yumurta büyütmeye başlamak istiyorum ama sizde duphaston kullandıktan sonra olabilmişmiydiniz yardımcı olursanız sevinirim

Kişiden kişiye degisiyo diye biliyorum bende kullandım bazen 3gün sonra bazen 1hafta sonra bazende 10gun sonra adet oluyordum doktorla gorustugumde 15gune kadar süresi var olursun demişti

Merhaba ben de aynı şekilde ilk defa böyle adetim gecikti gebelik de yok duphaston beş gün kullandım bırakalı bugün on gün oldu hala olmadım maalesef :/ yorumlarda ilacı hep on gün kullandıklarını yazmışlar öyle gördüm ama bana da beş gün kullan demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…