Canim ne yaptin adet oldum muMerhaba kizlar bir konum var 27 yasindayim en son adet 27 aralikta gördum adetim gecikti 21. Gunu yani 13 subatta dr gttim gebelik olmadigini gec yumurtladigimi soyledi ogun utrasyonla bakti yumurtan catlamis dedi bnmde bir gun once korunmasiz iliskim olmustu duphaston verdi 10 gun oldu iciyorum ama kasiklarimda agri var 2 gundur adet mi olucam diye wcye gidiyorum akintim olmus boyle durumla karsilasan varmi
Hayir ya hala olmadimCanim ne yaptin adet oldum mu
Canim ne yaptin adet
Hayir ya hala olmadim
[/QUOT
Hamile misin acaba gec dollenme olabilir mi
Bnmde 13 subatta kanim 2.01 diSelam kizlar bende 12ocakta sin adet gordum yarin 14.gunum gecimemin 7.gunde kan yaptirdim 1.09 cikti sizce artis olabilirmi eger sali gününe kadar olmassam kan vericem
Canim tekrar test yaptinmiBnmde 13 subatta kanim 2.01 di
Yarin kismetse yaptiricm cnmCanim tekrar test yaptinmi
Peki sen yaptinmi cnmCanim tekrar test yaptinmi
Benin 3 gun oldu biteli
Insallah vardir canim bende bu ay cok istiyorum iki aydir adetlerim sikintiliydi doktor yumurtan olusmus diyip duphaston verdi iki gun sonra basla dedi bende korunmasiz iliskiye girdim sonrasi gun yumurtlama kanamasi yasadim ve duphastona ondan sonra baslamak zorunda kaldim gun verdigi icin kafam cok karisik 1 yildir hic korunmadim gebelik falan yokYarında olmazsanız test yapın bebiş vardır
İnsAllah canımInsallah vardir canim bende bu ay cok istiyorum iki aydir adetlerim sikintiliydi doktor yumurtan olusmus diyip duphaston verdi iki gun sonra basla dedi bende korunmasiz iliskiye girdim sonrasi gun yumurtlama kanamasi yasadim ve duphastona ondan sonra baslamak zorunda kaldim gun verdigi icin kafam cok karisik 1 yildir hic korunmadim gebelik falan yok
Canim test yaptin miGecmis olsun hayirlisi olsun hepimiz icin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?