Herkese iyi günler ben Pcos hastasıyım 1 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyorum 3 aydır regl olmuyorum ve hamile kalmaya çalışıyorum genelde hep 50 günde bir olurdum doktora gittiğimde kan değerlerime baktı tsh değerim biraz yüksek gelmişti dahiliye levotiron başlattı tsh değerim düştükten sonra kadın doğuma gittim diyet yapmamı söyledi bu süreçte 9 kilo verdim ama reglim düzelmedi doktorum Duphaston ilaç başlattı 1 hafta kullan bıraktıktan sonra 1 hafta içerisinde olursun demişti ama hala olmadım Duphaston kullanırkende eşimle ilişki yaşadık hamile olabilir miyim ? İdrar testi yaptım ama negatif çıktı 
Ama göğüslerimde hassasiyet karında bir anda gelen ağrı kasıkta batma vs belirtiler yaşadım göğüs hassasiyetim hala var ama azaldı herhangi bir kahverengi lekelenme olmadı ama beyaz kremsi akıntım oldu
Ama göğüslerimde hassasiyet karında bir anda gelen ağrı kasıkta batma vs belirtiler yaşadım göğüs hassasiyetim hala var ama azaldı herhangi bir kahverengi lekelenme olmadı ama beyaz kremsi akıntım oldu