• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duphaston ve serophene kullananlar

nurayceyhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
210
59
48
37
Meb hocam ben 3 yıllık evliyim ve baştan beri çocuk istiyoruz ama bi türlü olmadi doktora da gidiyoruz bisey yok olur diyo en son sirayla duphaston ve serophene kullandim ve serephene tedavisinde ayin 2 si ile 9 u arasinda kesin olur dedi 9 unda aradim kanama olup olmadigini sordu yok dedim o zaman bekleyin biraz daha dedi adetime bir hafta var ama ben bi an once ogrenmek istiyorum sizce ne yapmaliyim

Meb hocam ben 3 yıllık evliyim ve baştan beri çocuk istiyoruz ama bi türlü olmadi doktora da gidiyoruz bisey yok olur diyo en son sirayla duphaston ve serophene kullandim ve serephene tedavisinde ayin 2 si ile 9 u arasinda kesin olur dedi 9 unda aradim kanama olup olmadigini sordu yok dedim o zaman bekleyin biraz daha dedi adetime bir hafta var ama ben bi an once ogrenmek istiyorum sizce ne yapmaliyim
Merhabalar : adet gecıkmenız halınde kanda gebelık testı bakılması kesın sonuc verecektır.bol sans dılerım. ( gebelık test sonucunuzu bızımle paylasmanız halınde konu ıle ılgılı bılgı verebılırız)

Back