Duphaston

emine8143

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2023
104
37
28
29
Kızlar bugün 15. Gün yumurtalarim 11 mm olmuş doktorum bana bunj verdi kullanipta hamile kalan varmi
IMG_20230908_170601.webp

Anladım canm bakalm yarın içmeye baslaicam tam yumurtlama haftasından şuan yumurtalarim tam olgunlaşmamış 11 mm şuanda
evet iç zaten gebelik oluşmuyorsa adetde erken geliyor ben kullanmiştim ordan biliyorum 2 3gune mutlaka geliyor inşallah hamile olursun🫶

ben kullandım 4 gün oldu biteli hala adetim gelmedi :KK43:
Kaç gunluk kullandin?adetin geciktiyse test yapa bilirsin ben kullaninca çabuk gelmişti
Genellikle hamile kalmak icin kullanilan ilaçlar eger gebelik yoksa 2 3gun icersinde geliyo ben 2 3turlusun kullanmiştim ordan biliyorum

Bugun 11ml ise her gun 2 ml buyuyor pazartesi sali carsambayi degerlendirin 18 22 ml arasi catliyor

Kaç gunluk kullandin?adetin geciktiyse test yapa bilirsin ben kullaninca çabuk gelmişti
Genellikle hamile kalmak icin kullanilan ilaçlar eger gebelik yoksa 2 3gun icersinde geliyo ben 2 3turlusun kullanmiştim ordan biliyorum
bir kutu sabah akşam içtim 10 günlük olmuş oluyor

bir kutu sabah akşam içtim 10 günlük olmuş oluyor
28gun kullanirsan oluyor dedigim gibi ben oyle kullanmiştim yumurtlaman gec olan birisiyim normalde ama ilaç kullaninca çabuklaṣtiriyordu o yuzdende 28gun bitince gebelik yoksa 2 3gun icersinde adetim geliyodu

Merhaba hanımlar uygulama yeni indirdim çok bilmiyorum şikayetimi sizlere yazmak istiyorum belki tavsiye ve fikriniz vardır ben 9 aylık evliyim bebek düşünüyorz kadın doğum gittim sağ kısımda 4 cm kist çıktı ve adetim aşırı duzensizlesti bu şikayetim vardı sonra duphaston verdi doktor sabah akşam olarak bir kutu içtim hapı bitir bitmez ertesi gün akıntı gibi gelip bir hafta sürdü adet sonra kontrol gittim kist gitmiş sorun yok dedi sonra ikinci kutu başladım hap bitti beş gün oldu bugün hafif lekelenme geldi acaba hamile olabilirmym adet gibi değil yumurtlama günleri de ilişkiye girdim kaçırma yapmadım adetten önce gelirmiş lekelenme birde bu ilaç bebek oluşursa korur diyorlar ya ilişki olalı 12 gün oldu kaç gün daha beklemeylm test icin adetim de gecen ay tarihe göre 21 olması lazım ilaca göre13 ilk ay biter bitmez oldum bunda hemen olmadı kasiklarmda hafif denilecek kadar az ağrı var

Merhaba hanımlar uygulama yeni indirdim çok bilmiyorum şikayetimi sizlere yazmak istiyorum belki tavsiye ve fikriniz vardır ben 9 aylık evliyim bebek düşünüyorz kadın doğum gittim sağ kısımda 4 cm kist çıktı ve adetim aşırı duzensizlesti bu şikayetim vardı sonra duphaston verdi doktor sabah akşam olarak bir kutu içtim hapı bitir bitmez ertesi gün akıntı gibi gelip bir hafta sürdü adet sonra kontrol gittim kist gitmiş sorun yok dedi sonra ikinci kutu başladım hap bitti beş gün oldu bugün hafif lekelenme geldi acaba hamile olabilirmym adet gibi değil yumurtlama günleri de ilişkiye girdim kaçırma yapmadım adetten önce gelirmiş lekelenme birde bu ilaç bebek oluşursa korur diyorlar ya ilişki olalı 12 gün oldu kaç gün daha beklemeylm test icin adetim de gecen ay tarihe göre 21 olması lazım ilaca göre13 ilk ay biter bitmez oldum bunda hemen olmadı kasiklarmda hafif denilecek kadar az ağrı var
Test yapabilirsin canm afetin geçtiyse bnde ilk defa bu ay kullaniyorum nasip bakalım

Ben bu ilaci hamilelikte kullaniyorum düşük önleyici olarak. 12 haftalgim 6 7 kutu içmisimdr. Içmeyede devam ediyorum.

Benim kutu bittikten 4 gün sonra falan adet oluyor

Back
X