Gonal-f 900 ile yumurtalik

nagiss21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2023
1.262
244
43
23
7 temmuz pazartesi igneye başladım hergun aynı saatte 75 ml vurundum 11 temmuz da doktor muayene ye çağırdı sol da 11mm 1 adet yumurta oluştu sağda yok gene 13 temmuz pazar a kadar 75 vurundum bugun kontrole gittigimde 13 mm olmus 17 mm olması gerekirken bugun dozu attirdik 112.5 mm vurundum kizlar sizce buyurmu umut varmi çarşamba gunu tekrar gidicem yardımcı olurmusunuz

7 temmuz pazartesi igneye başladım hergun aynı saatte 75 ml vurundum 11 temmuz da doktor muayene ye çağırdı sol da 11mm 1 adet yumurta oluştu sağda yok gene 13 temmuz pazar a kadar 75 vurundum bugun kontrole gittigimde 13 mm olmus 17 mm olması gerekirken bugun dozu attirdik 112.5 mm vurundum kizlar sizce buyurmu umut varmi çarşamba gunu tekrar gidicem yardımcı olurmusunuz
Canım merhaba ben de Ağustos ta tüp Bebek yaptırıcam hiç bilgim yok Çarşamba gittiğinde son gidiş mi olucak ondan sonra transfer mi bu konuda sen bana bilgi verebilir misin

Yumurtanın büyüyüp buyumemesine bağlı o diye biliyorum tup bebek için değil benimki aşılama olucam iğneden sonra insallah büyürse

Back
X