Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevabînîz icin tesekkûr ederim bugün test yaptim hamileymisimmduphaston yumurta döllenirse embriyonun rahme yapışmasına destek olan bir ilaç olduğundan gebelik olabilir ama tabii ki hormon dalgalanmasından adet gecikmesi de olabilir. son adetinizden bu zamana ne kadar vakit geçti? kan testi verin isterseniz
Merhaba hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindimCevabînîz icin tesekkûr ederim bugün test yaptim hamileymisimm
çok sevindimm tahmin etmiş ama umutlandırmak istememiştim her ihtimale karşı. sağlıkla ilerlesin inşallahCevabînîz icin tesekkûr ederim bugün test yaptim hamileymisimm
Ayyy cok iyii pekii en son nezaman regli olmuştunuz hep gecikme yaşarmıydınız . Birde duphastonu regli olmadıgınız için mi kullanmıştınızCevabînîz icin tesekkûr ederim bugün test yaptim hamileymisimm
En son 4 ay once oldum yine duphaston kullanarak olmustum simdi yine regl olmadigim icin doktorum duphaston verdi nasip böyleymis